Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

JIPPO vastassa Juho Rantalan kotidebyytissä

Juho Rantalan ensimmäinen peli Hakan päävalmentajana päättyi 1-1 -vierastasapeliin Ilvestä vastaan. Torstaina Rantala juoksuttaa valkopaidat Tehtaan kentälle, jossa vastassa on joensuulainen JIPPO.

– Ilves-peli oli hieno kokemus, mutta vähintään yhtä hienoa on päästä ensimmäistä kertaa Hakan valmentajana legendaariselle Tehtaan kentälle, Rantala toteaa.

Haka on jo kertaalleen JIPPO:n tällä kaudella kohdannut. Toukokuun lopulla joukkueet eivät saaneet itärajalla eroa toisistaan, vaan peli päättyi maalittomaan tasatulokseen.

– Vaikka JIPPO on sarjan hännillä, niin he eivät takuulla tule päästämään meitä helpolla. Mustelmia pitää olla valmis ottamaan, mikäli aiomme kolme pistettä saada, Rantala muistuttaa.

Rantalan mukaan Hakassa on positiivinen vire tällä hetkellä päällä.
– Kuten taisin jo aiemmin jossain sanoa, niin pelaajat ovat olleet hyvin vastaanottavaisia harjoituksissa. Meillä on nyt hyvä draivi, Rantala huomauttaa.

Sami Sanevuori ja Jarno Mattila ovat loukkaantumisten vuoksi torstaina sivussa, mutta Regi Nooitmeer tekee paluun kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen.

Haka-JIPPO Tehtaan kentällä torstaina 18.7. kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT