Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Aalto: Sunnuntaina on tärkeä peli

Hakan tärkeät kotipelit saavat jatkoa sunnuntaina, kun valkopaidat saavat vastaansa Ykkösen kärkiottelussa kärkijoukkue SJK:n. Hienon Ilves-voiton jatkoksi haetaan nyt toista maukasta päänahkaa.

Kaksi maalia keskiviikkona Ilveksen verkkoon viimeistellyt Jussi Aalto tietää sunnuntain pelin merkityksen, mutta uhkuu itseluottamusta hyvän esityksen jälkeen.

– Ilves-voitto oli meille tärkeä ja saimme siitä itseluottamusta ja siitä on hyvä lähteä kaatamaan SJK:ta. Sunnuntaina on tärkeä peli..

SJK oli ennen kauden alkua Hakan ohella suurin nousijasuosikki Veikkausliigaan. Vuonna 2007 perustettu seinäjokelaisjoukkue onkin aloittanut kautensa vahvasti ja on repäissyt Hakaan kuuden pisteen karkumatkan. Aalto lähteekin laittamaan kapuloita rattaisiin isoilla resursseilla pyörivän SJK:n rattaisiin.

– He ovat saaneet hyviä tuloksia ja ovat pystyneet kääntämään monta peliä tappioasemasta voitoksi. Meillä oli hyvä peli SJK:ta vastaan, kun pelasimme kauden alla. Silloin pelasimme tosi hyvin ja nyt pyritään samaan. Kovaa väännetään vastaan, lupaa Aalto.

Haka on ollut Tehtaan kentällä voittamaton tällä kaudella ja Ilves sai kokea valkopaitojen kovan kotivireen. Keskiviikkona Tehtiksellä oli yli 2100 katsojaa ja yleisöä on odotettavissa myös sunnuntaina ja Seinäjoeltakin on tulossa runsaasti faneja otteluun. Aalto toivoo yleisön tuen siivittävän Hakan voittoon myös sunnuntaina. 

– Kotikentällä pitää pystyä voittamaan näitä kärkijoukkueita. SJK:ta vastaan meidän täytyy jatkaa samalla tavalla kuin Ilvestä vastaan ja pistää kova vauhti päälle. Ilves-pelissä oli hyvä tunnelma ja jos olisi aina sellainen tunnelma, niin olisi kiva pelata, viisi maalia tällä kaudella viimeistellyt ”Geru” heittää haasteen yleisölle.

Hakan ja SJK:n välinen Ykkösen kärkikamppailu alkaa Tehtaan kentällä kello 18.30.

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT