Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Salonen pysäyttämään Lehtistä

Sunnuntaina Tehtaan kentälle matkaavan SJK:n riveissä nähdään tuttu peluri, kun Hakan paidassa vuosia maaleja mättänyt Toni Lehtinen kirmaa seinäjokelaisten hyökkäyksessä. Hakan puolustaja Juuso Salonen tietää kuitenkin miten ”Lebe” pidetään tällä kertaa maaleitta.

Hakalla on vahva esitys alla Ilvestä vastaan ja joukkue katsoo luottavaisena kohti sunnuntain huippukamppailua.

– Saimme ainakin paljon lisää itseluottamusta ja tästä on hyvä lähteä SJK-peliin, Salonen toteaa.

Ilvestä vastaan Hakan puolustuspeli toimi hyvin ja Saku Pesonen viimeisenä lukkonaan valkopaidat pitivät tamperelaiset poissa maalipaikoilta. Ilvestä vastaan avautuivat myös maalihanat toisessa päässä.

– Nolla omassa päässä on aina tärkeä ja pelasimme Ilvestä vastaan hyvän puolustuspelin. Oli tärkeä, ettemme antaneet vastustajan tehdä sitä ensimmäistä maalia ja teimme siten pelistä itsellemme paljon helpomman.

SJK:n hyökkäyksen syömähampaana on Hakan paidassa yhteensä 51 maalia iskenyt Lehtinen. Salosella on keinot jättää Lehtinen maaleitta sunnuntaina.

– Pitää olla vain lähellä eikä päästää laukomaan. Hänet pitää ottaa kovaa kiinni. Toni on voimakas ja hyvä suojaamaan palloa ja hyvä boksissa, Haka-kasvatti kehuu entistä joukkuekaveriaan.

Huipputärkeässä ottelussa kaikki apu on tarpeen, jottei SJK repäise nousutaistelussa välimatkaa ja valkopaitojen nousujuna pysyy vahvasti raiteillaan. Keskiviikkona yli 2100 katsojaa todisti Hakan voittoa Ilveksestä eikä Salonen tyydy vähempään sunnuntaina.

– Totta kai yleisö tuo aina lisää intoa. SJK:ta vastaan toivotaan samanlaista väenpaljoutta ja miksei enemmänkin. 

Haka-SJK Tehtaan kentällä sunnuntaina 9.6. kello 18.30. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT