Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka Pietarsaareen pisteet mielessä

Haka jatkaa pistejahtiaan kohtaamalla lauantaina vieraskentällä FF Jaron. Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä ja molemmille pisteet äärimmäisen tärkeitä.

Haka on tullut viime otteluissa vahvasti ja viimeisestä neljästä ottelusta on tilillä kolme voittoa. Hakan päävalmentaja Sami Ristilä onkin ollut erityisen mielissään joukkueen tehoista.

– Ne mitkä asiat toimivat jo alkukaudesta olemme pyrkineet kehittämään entisestään ja lisäksi nyt hyökkäyksessä on ollut liikettä, aloitteellisuutta ja halua mennä eteenpäin ja sitä kautta olemme olleet myös vaarallisia. Alkukaudesta loimme ehkä jopa enemmän paikkoja, mutta emme saaneet niistä sisään, mutta nyt olemme olleet tehokkaampia.

Vaikka alkukausi ei mennyt aivan suunniteltujen nuottien mukaan, ei usko pelaamiseen koskaan horjunut.

– Olemme uskoneet koko ajan omaan tekemiseemme ja olemme parantaneet joitain osa-alueita pelissämme ja saaneet sitä kautta pisteitä. Rentoutta pitäisi saada vielä vähän lisää otteisiin.

– Ei tässä ole hirveästi mitään tarvetta muuttaa mitään, sillä tietyt palaset ovat nyt loksahtaneet kohdilleen. Olemme pelanneet itsemme hyvään asemaan sarjataulukossa ja seuraavaksi on tärkeä peli Jaroa vastaan

Hakan lauantainen vastustaja FF Jaro on ollut niin ikään pirteä viime otteluissaan. Joukkue koki ensimmäisen tappionsa sitten tauon viime ottelussaan, kun se hävisi KuPS:lle. Jaro on sarjassa viimeisenä viisi pistettä Hakaa jäljessä. Kauden aiemman kohtaamisen Haka vei nimiinsä 4-1.

– Jaro on yhtälailla saanut tehoja aikaiseksi viime peleissä ja on ollut hyvässä vireessä ja erityisesti kotonaan he ovat vahvoja. Tiedämme miten he pelaavat ja heidän vahvuutensa ja meidän täytyy ottaa ne huomioon, mutta omalla tekemisellämme lähdemme hakemaan sieltä pisteitä, Risu toteaa luottavaisena.

Jaro ja Haka iskevät yhteen Pietarsaaren keskuskentällä lauantaina kello 18.30.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT