Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Joko Hakan JJK-kirous poistuu?

Lyhyen juhannushuilin jälkeen Veikkausliiga jatkuu taas maanantaina. Hakan vieraaksi Tehtaan kentälle saapuu kello 18.30 alkavaan kamppailuun JJK Jyväskylästä.

JJK on ollut siitä harmillinen vieras Tehtiksellä, että Haka ei ole kotonaan jyväskyläläisiä Veikkausliigassa voittanut. Kolmasti joukkueet ovat kohdanneet ja kolmasti JJK on vienyt voiton. Pientä lohtua Hakalle tuo yksi Suomen Cupin voitto kotiyleisön edessä.

Tällä kaudella joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran huhtikuussa ja se peli oli Hakan näytöstä. JJK kaatui Harjun stadionilla selvin 4-1 –lukemin.

Kesäkuun aikana molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi liigaottelua. Hakalla on takana tappio VPS:lle ja voitto FC Lahdesta.

– Kolmessa viimeisimmässä pelissämme olemme jo onnistuneet puolustamaan aika tiiviisti. Samoilla linjoilla pyritään jatkamaan, Hakan päävalmentaja Samo Ristilä kertoo.

JJK sen sijaan on ollut ongelmissa, sillä sekä KuPS että HJK antoivat ”kettupaidoille” kunnolla kyytiä. KuPS voitti JJK:n 5-1 ja HJK 3-0.

– Hyökkäyspään kuvioita olemme käyneet harjoituksissa aika paljon läpi. Liikettä ja aktiivisuutta kaivataan edellispelejä enemmän, Ristilä sanoo.

Hakan kokoonpanosta puuttuvat maanantaina varmuudella Dema ja Saku Pesonen. Marco Matrone on pelikieltonsa kärsinyt ja on jälleen mukana valkopaitojen vahvuudessa.

Kello 18.30 alkavaan otteluun pääsee sisään kaksi henkilöä yhden hinnalla.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT