Kapteeni johdatti Hakan voittoon

Hakan irlantilaiskippari Shane Robinson oli valkopaitojen sankari, kun JJK kaatui Tehtaan kentällä lukemin 3-1. Robinson iski kaikki Hakan maalit ja pokkasi uransa ensimmäisen hattutempun.

Robinson aloitti hurjastelunsa rangaistuspilkulta sen jälkeen, kun pallo oli viety 11 metriin JJK-puolustuksen rikkeen jälkeen. Jyväskyläläiset tulivat nopeasti tasoihin, kun Babatunde Wusu jatkoi Jordi van Gelderenin ohjauksen läheltä maaliin.

Vielä ennen taukoa nähtiin kolmas maali. Robinson liukui näyttävästi Antti Ojanperän keskitykseen ja Janne Korhonen oli maalillaan voimaton.

Hattutemppu täydentyi toisen puoliajan yhdeksännellä minuutilla. Ojanperä ja Jami Puustinen juonivat tämän paikan Robinsonille.

Voitto oli Hakalle liigahistorian ensimmäinen JJK:sta Tehtaan kentällä. Jyväskylässä Haka on jo aiemmin päässyt täyden potin makuun, huhtikuussa JJK kaatui Harjun stadionilla 4-1.

Voitollaan Haka paransi asemiaan tiiviissä sarjassa. Eroa jumbosijaan on edelleen vain kolme pistettä, kun KuPS ja Jaro voittivat pelinsä, mutta toisaalta kuudenteen sijaan on matkaa ainoastaan kaksi pistettä. JJK:lle tappio oli jo kolmas perättäinen.

Hakan kokoonpano JJK:ta vastaan: Ville Kauppinen, Antti Ojanperä, Sami Sanevuori, Juuso Salonen,  Jarno Mattila, Shane Robinson (90. Juha Pirinen), Marco Matrone, Claudio Matrone, Shane Mc Faul (90. Jusu Karvonen), Jami Puustinen (86. Pauli Kuusijärvi), Obi Metzger.