Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Vihdoin voitto oman pään nollapelillä

Haka pelasi keskiviikkoiltana kauden ensimmäisen nollapelinsä, kun valkeakoskelaiset kaatoivat FC Lahden vieraskentällä 1-0.

Edellisestä nollapelistä oli aikaa yli 10 kuukautta, sillä se tuli 12.8.2011 FC Interiä vastaan. Tuon pelin jälkeen koskilaiset ehtivät tahkota peräti 24 ottelua siten, että joka pelissä soi omissa.

Vieraskentällä Hakan nolla oli vielä suurempi harvinaisuus, sillä edellinen vastustajan nollaus tapahtui reissupelissä toukokuun alussa 2010. Tuolloinkin vastassa oli FC Lahti.

FC Lahti avasi pelin vauhdikkaasti ja ensimmäisen vartin Haka oli vastaanottajan roolissa. Pikku hiljaa Haka sai syöttöihin tarkkuutta mukaan ja taisto tasaantui. Kunnon maalipaikkoihin Haka ei vain millään päässyt.

Toisella puoliajalla kuparinen vihdoin rikkoontui. Shane Robinson antoi tykkinsä laulaa paristakymmenestä metristä ja Viktor Szentpeteri oli maalillaan voimaton.

Voitollaan Haka teki pienen pesäeron liigan häntäpäässä niskaan hengittäviin Jaroon ja KuPS:iin. Pinnoja valkopaidoilla on nyt koossa 12 ottelusta 12.

Hakan seuraava ottelu on jo tulevana maanantaina Tehtaan kentällä JJK:ta vastaan. Tuohon peliin Haka houkuttelee yleisöä tarjoamalla kaksi sisäänpääsyä yhden hinnalla.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Antti Ojanperä, Juuso Salonen, Shane Mc Faul (var.), Sami Sanevuori, Jarno Mattila, Lassi Luoto (46. Topi Järvi), Shane Robinson, Juha Pirinen (var.) (82. Sasha Popovitch), Kastriot Kastrati (64. Claudio Matrone), Obi Metzger (var.).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT