Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Katseet jo sunnuntaissa ja TPS-pelissä

Hakan on aika pyyhkiä torstainen cup-pettymys pois ja keskittyä jälleen liigaotteluihin. Seuraava haaste on siitä hankalammasta päästä, kun vastassa on Turun Paavo Nurmi stadionilla TPS.

– Katkera oli cup-tappio, mutta kopissa on jo keskittyneen näköisiä jätkiä. Katse on suunnattu sunnuntaihin, joten tästä noustaan kyllä, Hakan valmentaja Sami Ristilä lupaa.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti tämän vuoden aikana ja molemmilla kerroilla voiton on vienyt TPS. Liigacupin kohtaamisissa TPS oli Turussa parempi 1-0 ja Valkeakoskella 4-0.

– TPS oli talvikauden paras joukkue. Turun pelissä olimme hyvin mukana, mutta kotiottelussamme TPS oli selvästi parempi. Tiedostamme Tepsin vaarallisuuden, Ristilä pohtii.

Myös TPS maistoi viikolla katkeraa cup-kalkkia, kun KuPS pudotti joukkueen ulos cupista. Kuopiolaiset olivat kotikentällään vahvempia rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

– Yhtä lailla kova ottelu heillä on takana kuin meilläkin. Toki TPS:lla on pieni etu siitä, että heidän pelinsä oli keskiviikkona, Ristilä huomauttaa.

Liigassa TPS on koonnut kolmesta pelistä neljä pistettä, kun Hakalla pinnoja on koossa kolme.

-MYPA:a vastaan pelimme oli kasassa 82. minuuttia. Nyt kun pidämme sen koossa täydet 90 minuuttia, niin hyvä tulee, Ristilä toteaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT