Hakalle kahden maalin tappio Turussa

Hakan maalintekomurheet Veikkausliigassa jatkuvat. Koskilaiset jäivät jo kolmannen kerran neljästä pelistään ilman osumia, kun TPS oli Turun Paavo Nurmi stadionilla vahvempi lukemin 2-0.

Edellisessä liigaottelussaan Haka joutui takaa-ajajaksi 8. minuutin pelin jälkeen ja sama kohtalo oli edessä Turussa. Toni Kolehmainen antoi kulmapotkun ja pallo jäi pomppimaan Hakan maalin edustalle. Mika Ääritalo näki tilaisuutensa tulleen ja viimeisteli kotijoukkueen johto-osuman.

Hakan paras mahdollisuus maaliin tuli parikymmentä minuuttia ennen loppua, kun Marco Matrone pelasi Jarno Mattilan puolittaiseen läpiajoon. Mattila sijoitti kohti takakulmaa, mutta pallo kimmahti tolppaan. Matrone ehti vielä irtopalloon, mutta laukaus meni yli maalin.

Pelin lopullinen ratkaisu tuli 82. minuutin kohdalla. Aleksi Ristola pääsi laidaltaan karkuun ja pisti pallon ohi Hakan maalia vartioineen Mihaly Szerovayn.

Kahden peräkkäisen liigatappion ja Suomen Cupista putoamisen jälkeen Hakan pitäisi päästä pikaisesti takaisin pisteiden makuun. Tulevana lauantaina siihen on mahdollisuus Jaroa vastaan Tehtaan kentällä.

Hakan kokoonpano TPS:aa vastaan: Mihaly Szerovay, Antti Ojanperä (var.), Pauli Kuusijärvi (74. Dema(var.)), Sami Sanevuori, Juuso Salonen, Claudio Matrone (55. Jarno Mattila), Shane Robinson, Shane Mc Faul (81. Juha Pirinen), Marco Matrone (var.), Obi Metzger, Kastriot Kastrati (var.).