Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle tappio jatkoajalla

Hakan tie Suomen Cupissa nousi pystyyn karvaalla tavalla. MYPA nousi varsinaisen peliajan lopulla tasoihin ja jatkoajalla voittoon. 

Peli oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla hyvin Hakan hallinnassa, mutta viime aikojen kompastuskivi, eli tehottomuus tuli jälleen esiin. Reilun tunnin pelin jälkeen yritys palkittiin, kun Shane Robinson oli oikeassa paikassa maalin edessä. Tarkka sijoitus vei kotijoukkueen johtoon.

MYPA:n tasoitus tuli 82. minuutilla kuin varkain. Vapaaksi jätetty Pekka Sihvola pääsi puskemaan ja tarkka pusku alakulmaan jätti Ville Kauppisen voimattomaksi.

Aivan varsinaisen peliajan lopussa Hakalla oli loistava paikka ratkaista peli, mutta MYPA-pakki pääsi sen verran häiritsemään Jarno Mattilan puskua, että pallo meni lopulta kulmaksi.

Peli ratkesi jatkoajalla Sihvolan oivallukseen. Sihvola laukoi sivurajaheiton jälkeen kaukaa putoavan lehden ja Kauppinen jäi maalillaan voimattomaksi.

Hakan päävalmentaja Sami Ristilä oli syystäkin pelin jälkeen allapäin.

– Nyt on toinen kauden päätavoitteistamme ohi. Nyt keskitymme sitten pelkästään sarjaan, Ristilä tuumi.

– Vastustaja teki kaksi, me emme paikoistamme kuin yhden. Silloin ei voi voittaa, Ristilä sanoi.

Hakan pelit jatkuvat liigan muodossa sunnuntaina, kun edessä on vierasottelu TPS:aa vastaan.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Antti Ojanperä, Sami Sanevuori, Pauli Kuusijärvi, Juuso Salonen, Dema (75. Jarno Mattila), Marco Matrone, Juha Pirinen (63. Claudio Matrone (var.)), Shane Mc Faul, Shane Robinson, Jami Puustinen (80. Katriot Kastrati).

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT