Nuorekas Haka ei saanut KuPS:n Venäläistä kuriin

Nuorella joukkueella pelanneelta Hakalta ei löytynyt Lahti-cupin toisena pelipäivänä samanlaista puhtia kuin ensimmäisenä. KuPS kaatoi koskilaiset Ilja Venäläisen johdolla lukemin 3-1 (2-0).

Venäläinen aloitti takakulmalta maalinteon puolen tunnin kohdalla ja alusti muutamaa minuuttia myöhemmin näyttävällä syötöllä kuopiolaisten toisen osuman. Tuolla kertaa maalia pääsi juhlimaan Ali Koljonen, joka karkasi Hakan puolustajilta ja pisti pallon varmasti ohi Hakan maalia vartioineen Antti Ekholmin.

KuPS hallitsi myös toista puoliaikaa, mutta Haka pääsi peliin mukaan tunnin kohdalla. Albert Kuqi viimeisteli tyhjiin koskilaisten ainoan maalin Elias Tolvasen syötöstä.

Venäläinen ratkaisi pelin lopullisesti KuPS:lle 67. minuutilla. Venäläinen revittiin nurin rankkarialueella ja Ekholm oli voimaton iltapäivän tehomiehen rangaistuspotkun edessä.

– KuPS oli meitä tänään edellä. Saimme kuitenkin lisää kokemuksia nuorille pelaajillemme, sillä teimme kokoonpanoon paljon muutoksia eilisestä. Tänään meiltä rauhattomampi esitys kuin eilen, pohti Hakan päävalmentaja Sami Ristilä ottelun jälkeen.

A-junioreiden ringistä vastuuta saivat tänään Ossi Lindeman, Jesse Collin, Kim Lingman, Elias Tolvanen, Mika Jussila ja Tuomas Salonen. Jokerikorttina Ristilä esitteli Hämeen Ammattikorkeakoulussa opiskelevan Argjir Dubovan, joka sai nyt näytön paikan.

Hakan kokoonpano: Antti Ekholm, Ossi Lindeman, Juuso Salonen, Pauli Kuusijärvi, Jussi Heikkinen (46. Argjir Dubova), Juha Pirinen (46. Oskari Lehtonen), Marco Matrone (63. Jesse Collin), Shane McFaul (46. Kim Lingman), Elias Tolvanen, Mika Jussila, Albert Kuqi (83. Tuomas Salonen).