Haka tasapelillä turnauskolmoseksi

Hakan urakka Lahti-cupissa päättyi 2-2 -tasapeliin FC Lahden kanssa. Tulos tiesi sitä, että koskilaisten sijoitus turnauksessa oli kolmas.

FC Lahden Jussi Länsitalo pamautti ottelun avausmaalin yläkulmaan 20 metristä Robin Saastamoisen hyvästä pudotuksesta. Länsitalon unelmakudilla Lahti vei puoliajan luvuin 0-1.

Toisella puoliajalla maaliverkkoja heiluteltiin kolme kertaa. Hakan Antti Ojanperä ja Obi Metzger veivät koskilaiset 2-1 johtoon. Ojanperä tälläsi komean tykin ja Metzger onnistui Albert Kuqin hyvästä esityöstä. FC Lahden tasoitus kimposi Hakan Juuso Salosesta omaan maaliin 73. minuutilla.

– Me saatiin jalat liikkeelle vasta 45 minuutin jälkeen. Toisella jaksolla teimme kaksi hienoa maalia. Se tietenkin hieman harmittaa, ettei viikonlopusta irronnut yhtään voittoa, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä tuumi taiston tauottua.

Hakan parhaana palkittiin Obi Metzger.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Sami Sanevuori, Juuso Salonen, Pauli Kuusijärvi (46. Jussi Heikkinen), Marco Matrone (46. Kim Lingman), Obi Metzger (82. Joonatan Räsänen), Claudio Matrone (77. Mika Jussila), Antti Ojanperä, Jens Harju, Albert Kuqi, Elias Tolvanen (43. Ossi Lindeman).