Haka ja HJK tasapeliin Lahdessa

Hakan urakka tämänvuotisessa Lahti-cupissa alkoi 1-1 -tasapelillä HJK:ta vastaan.

Hakan esitys Lahden Suurhallissa oli etenkin ensimmäisen tunnin ajan pirteä. Koskilaiset tekivät ottelun avausmaalin 67. minuutin kohdalla, kun Juha Pirinen iski Pauli Kuusijärven kaatamisesta aiheutuneen rankkarin varmasti verkkoon.

Hakan maalin jälkeen HJK sai hieman paremmin otetta pelistä ja Klubilla oli mahdollisuus tasoitukseen 79. minuutilla. Hakan parhaana pelaajana palkittu Ville Kauppinen torjui kuitenkin hienosti jaloillaan Erfan Zenelin rankkarin.

Aivan loppuun asti Hakan taistelu ei kestänyt vaan oma koira puri muutama minuutti ennen loppua. Timi Lahti tasoitti pelin maalinedustaruuhkasta.

Hakan kokoonpanossa nähtiin monta debytanttia. Omista A-junioreista Mika Jussila, Kim Lingman ja Jesse Collin pukivat ensimmäisen kerran päälleen edustusjoukkueen peliasun.

Testipelaajana Hakan hyökkäyksessä nähtiin Oskari Lehtonen, joka haki viime kaudella pelikokemusta Viron pääsarjasta Sillamäe Kalevin joukkueesta.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Jussi Heikkinen, Juuso Salonen (46. Pauli Kuusijärvi), Sami Sanevuori, Antti Ojanperä, Claudio Matrone (70. Mika Jussila), Marco Matrone, Shane McFaul (57. Kim Lingman), Juha Pirinen, Albert Kuqi (57. Oskari Lehtonen), Obi Metzger (78. Jesse Collin).