Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka hakee revanssia IFK:sta

Haka jatkaa kauttaan maanantaina kohtaamalla Tehtiksellä IFK Mariehamnin. Hakalla on kalavelkoja maksettavana, sillä kauden kahdesta aiemmasta kohtaamisesta Hakalle ei ole jäänyt käteen pistettäkään.
Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Haka taipui kotikentällä 0-2 ja Maarianhaminassa lukemat olivat 1-2. Valkopaitoja ei siten tarvitse otteluun erikseen sytytellä otteluun.
– Motivaatiota pitäisi olla ihan riittämiin, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä heittää.
– Olemme hallinneet suuria osia otteluista ja Maarianhaminassa laitoimme heidät vajaallakin tiukoille. Kotona olimme vähän epäonnisia. Toivottavasti pystymme jatkamaan viimeaikaisia hyviä otteitamme, Risu jatkaa.
Haka on sarjataulukossa kuudentena ja IFK on sijan alempana kolme pistettä perässä. Molemmat joukkueet ovat hyvässä myötätuulessa. Hakalla on allaan kuudesta edellisottelusta neljä voittoa ja vain yksi tappio, kun taas IFK:lla on allaan kaksi peräkkäistä voittoa.
Ristilä tiedostaa mihin iskeä IFK:ta vastaan.
– Meidän pitää pelata samanlaista hyökkäyspeliä kuin viime aikoina ja IFK:ta vastaan on tärkeä olla hereillä kakkospalloissa ja oltava valmiita taistelemaan.
Hakan sairastuvalta kuuluu sekä hyvää että huonoa.
– Juutin Jaska on sivussa takareisivamman vuoksi nelisen viikkoa. Weckströmin John sitä vastoin saatetaan nähdä jo kokoonpanossa. Meillä on kuitenkin hyvin pelaajia tällä hetkellä, joten ei välttämättä ole tarvetta riskeerata. Otimme hänet ehkä vähän liian aikaisin HJK-peliin ja siitä tuli takapakkia. Lisäksi Obi Metzger on toipunut sairasteluistaan ja on saanut ehjän harjoitusviikon alleen, Ristilä valottaa.
Hakan ja IFK Mariehamnin ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 18.30.
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT