Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Obi: Kaikki tekevät töitä joukkueelle

Hyvää debyyttikauttaan Hakassa pelaava Obi Metzger on tyytyväinen Hakan viimeaikaisiin edesottamuksiin. Metzgerin mukaan joukkue puhaltaa yhteen hiileen ja se näkyy pelikentällä sekä taisteluna että hyvinä tuloksina.
Haka kohtaa seuraavaksi kotikentällään maanantaina IFK Mariehamnin. Hakan peli on rullannut hyvin viime aikoina, sillä kuudesta edellisottelusta on tilillä vain yksi tappio ja sekin tuli sarjaa dominoivalle HJK:lle. Joukkueen taisteluilme kentällä on ollut ilahduttava ja Metzger korostaa hyvän yhteishengen auttavan tilannetta.
– Kaikki kannustavat toisiaan ja teemme koko ajan töitä toistemme ja joukkueen eteen. Meillä on aika nuori joukkue ja kapea rinki ja olemme paljon yhdessä. Joukkueemme on yhtenäinen ja kaikki tukevat toisiaan kentällä, Metzger valottaa.
Haka on tällä hetkellä sarjassa kuudentena. Metzger ei ole yllättänyt hyvin menneestä kaudesta.
– Näin ennen kauden alkua jotain arvioita joissa meidät oli sijoitettu peräti putoajan paikalle. Nyt olemme kuitenkin kuudensina. Ennakkoarvioiden ei voi antaa vaikuttaa, vaan on pidettävä pää pystyssä.
– Saimme alkukaudesta muutaman tärkeän voiton ja sitä kautta hyvän startin kauteen. Se oli meille tärkeä ja pelimme on parantunut koko ajan. Toivottavasti pystymme jatkamaan siitä myös maanantaina.
Metzger pelaa ensimmäistä kauttaan Hakassa ja Veikkausliigassa ja hän on pääosin tyytyväinen kauteen.
– Mielestäni olen pelannut ihan hyvin. Tietenkin väliin on osunut huonojakin juttuja, mutta opettelen asioita ja sitä kautta kehityn, Obi muistuttaa.
Hakalla on kalavelkoja maksettavanaan entisten Haka-pelureiden Sebastian Strandvallin ja Toni Lehtisen tähdittämälle IFK Mariehamnille, sillä Haka on hävinnyt molemmat joukkueiden kauden aikaisemmat kohtaamiset. Vanhat koirat ovat lisäksi päässeet ikävästi rankaisemaan, sillä sekä Strandvall että Lehtinen ovat onnistuneet Hakaa vastaan maalinteossa.
Hakan ja IFK:n välinen ottelu alkaa Tehtiksellä kello 18.30.
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT