Hakan tulitus tuotti vain pisteen

Haka laukoi yhteensä 22 kutia kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan, mutta vain yksi veto upposi sisään. IFK Mariehamn jäi alle kymmeneen, mutta yksi onnistuminen tuli heillekin. Hakalle 1-1 –tasapeli oli selkeä pettymys.

Olosuhteet Tehtaan kentällä olivat todella haastavat. Vettä satoi kaatamalla, mutta toisaalta kenttä kesti hyvin sateen. Liukutaklauksia pelissä nähtiin useita ja yksi sellainen toi ex-Haka Sebastian Strandvallille toisen varoituksen ja aikaisen suihkukomennuksen.

Hakan osuma syntyi vartin pelin jälkeen. Dema antoi kulman, Regi Nooitmeer jatkoi maalin eteen ja Pekka Sihvola käänsi pallon verkkoon.

IFK:n tasoitus tuli harmittavaan saumaan juuri ennen taukoa. Luca Belissomo tälläsi vastapalloon, kun erotuomarin määräämää lisäaikaa oli pelattu jo parisen minuuttia.

Hakalla oli ottelussa huikea määrä erinomaisia paikkoja lisämaaleihin. Pekka Sihvolan hukattu läpiajo ja Kastriot Kastratin kompurointi vapaassa paikassa olivat vain esimerkkejä tilanteiden tuhlailusta. Kentän parhaisiin kuulunut Obi Metzger laukoi maalia kohti peräti viisi kertaa, mutta kun ei mennyt niin ei mennyt.

Tasapelillä pistesaldonsa 33:een nostaneen Hakan seuraava ottelu on edessä tulevana sunnuntaina. Tuolloin edessä on vierasottelu JJK:ta vastaan.

Haka: Saku Pesonen, Antti Ojanperä (var.), Regillio Nooitmeer, Juuso Salonen, Marco Matrone, Juha Pirinen (58. Lassi Luoto), Jarno Mattila, Shane Robinson, Dema (var.)(81. Mohamed Koroma), Pekka Sihvola, Obi Metzger (61. Kastriot Kastrati.)