Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina Tavoitteena Yli 3000 katsojaa, tehdä yhdessä hyvää ja kaataa sarjakärki!

Sunnuntaina Tehtaan kentällä kotijoukkueella on edessä mahdollisuus tappiottoman putken jatkamiseen, joskin kovan haasteen äärellä – vastaan saapuu mestaruuskilvassa täyttä häkää painava Kuopion Palloseura, joka lähtee sunnuntain kamppailuun sarjan piikkipaikalta. Kova on haaste myös KuPSilla – Haka on kääntänyt kurssiaan ja napannut tärkeät voitot viime aikoina Ilvestä ja KTP:ta vastaan. Kuukauden tappiotta pelannut joukkue hakee sunnuntailta positiivista lopetusta elokuulle ja elintärkeitä pisteitä loppukautta ajatellen.

Kalavelkoja on myös maksettavana, sillä kesäkuinen reissu Kuopioon jätti koskilaiset kylmäksi KuPSin voitettua lukemin 3–0. Nyt on aika jälleen hyödyntää vahva kotietu ja napata arvokkaat pisteet Tehtaan kentällä! Saavuthan kannustamaan Hakan voittoon!

Otteluisäntänä K-Auto Volkswagen Tampere

KuPS-matsin otteluisäntänä toimii pitkäaikainen yhteistyökumppanimme K-Auto Tampere/Volkswagen.

Otteluisäntä K-Auto Tampereen Volkswagen täyssähköautomalli ID.4 on ihailtavissa ottelutapahtumassa. Kuluneella viikolla FC Hakan kapteeni Niklas Friberg sai auton testiin itselleen, ja tämä tulee näkymään pian myös FC Hakan somekanavilla! ”Friba” ja kimppakyytiläiset paljastavat tulevalla videolla mm. joukkueen parhaan kuskin ja jakavat arkea matkustaessaan Tampereelta Valkeakoskelle.

K-Auto Tampereen tarjoamia jalkapalloja heitetään yleisölle juuri ennen pelin alettua. Lisäksi K-Auto Tampere järjestää puoliaikakilpailun, johon voit osallistua lähipäivinä FC Hakan somekanavissa ilmestyvään kilpailuun.

Mahdollisuus tehdä hyvää

Ottelussa keräämme varoja Jussi Peltonen -rahastoon, jonka tarkoituksena on tukea vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevien perheiden lasten jalkapalloharrastusta. Rahaston keräämät tai rahastoon lahjoitetut varat käytetään nuorten pelaajien harrastamisen tukemiseen. Tavoitteena onkin saada Tehtaan kentän lehtereille yleisöennätys ja yli 3000 katsojaa!

Rima on asetettu jo Ilves-ottelussa, jossa Tehtis täyttyi upeasti peräti 3347 katsojasta.

K-Auto Volkswagen Tampere tarjoaa koululaisille lippuja

FC Haka jakaa lähipäivinä Valkeakosken sekä lähikuntien koululaisille pääsylippuja sunnuntain otteluun!

Koululaisille jaettavat liput toimivat ota 1 aikuinen mukaan -periaatteella, joten huoltajalle tarjotaan myös vapaa pääsy otteluun. Valkeakosken lisäksi myös Lempäälä, Akaa ja Pälkäne ovat huomioitu. Koululle toimitetaan joko fyysiset liput tai lippulinkit – koulut tiedottavat toimintatavasta itsenäisesti. Tervetuloa kaikille koulun penkille palanneille!

Haasta pienpeleissä Alexander Wessberg – malundama ja Auvinen tulevat moikkaamaan peleille, Sihvonen jakaa nimikirjoituksia pelin jälkeen!

Vielä kerran! Suosittu freestylejalkapalloilija Alexander Wessberg saapuu taas Tehtikselle. Kaikki lapset, nuoret ja junnut ovat tervetulleita haastamaan Wessbergin pienpeleihin. Längien lisäksi myös hienoimmat kikat palkitaan!

Edustusjoukkueesta Henri Malundama ja Eero-Matti Auvinen tulevat moikkaamaan peleillä olevia junnuja ennen ottelua. Totutusti myös ottelun jälkeen joukkueelta saa tulla hakemaan nimikirjoituksia Kivikatsomon edustalla. Tällä kertaa Atte Sihvosen pelaajakortteja saatavilla, joihin voi Aten nimmarin napata ja jatkaa pelaajakorttien keräilysarjaa!

Muistathan, että alle 17-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi otteluun!

FC Haka – KuPS su 27.8. klo 16.00 (portit auki 14.30), liput Tiketistä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT