Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Silja Line lahjoitti Nappulaliigalle harjoitusvuoroja

Hakan ja Silja Linen yhteistyöstä saatiin jälleen konkreettinen esimerkki heinäkuun lopussa pelatussa musarimatsissa, kun ennen Hakan ja Jaron välistä kamppailua Silja Linen myyntipäällikkö Jarno Ziprus luovutti Silja Linen kustantamat harjoitusvuorot Valkeakosken Nappulaliigan käyttöön.

– Haka on perinteikäs suomalainen jalkapalloseura. Valkeakoskella on tehty jo pitkään huippulaadukasta työtä edustusjalkapallon ohessa myös ruohonjuuritasolla. Valkeakosken Nappulaliiga on siitä hyvä esimerkki ja me Silja Linellä haluamme olla mukana tukemassa tätäkin toimintaa, Tallink Silja Oy:n varatoimitusjohtaja Pasi Näkki iloitsee.

Valkeakosken Nappulaliigalle Silja Linen tekemä lahjoitus on luonnollisesti iso asia.

– Iso kiitos Silja Linelle, että he ovat mahdollistamassa nuorempienkin junioreiden pääsyn Tehtaan kentän huippuolosuhteisiin. Se on meidän pelaajille tosi iso juttu päästä pelaamaan jalkapalloa niin upealle ja perinteikkäälle stadionille kuin Tehtis on, Valkeakosken nappulaliigan puheenjohtaja Hannu Heikkinen vakuuttaa.

Osa harjoitusvuoroista käytetään perinteisessä kaupunginosajoukkueturnauksessa Tehtiksellä syyskuussa. Turnaus on nimetty Silja Line Cupiksi ja pelataan 17.9.

Perinteikäs on myös vuodesta 1960 toiminut Nappulaliiga itsessään. Vuosikymmenten aikana Valkeakosken Nappulaliigan kautta on kasvanut jalkapallokentille monia Suomen mestareita ja huippuammattilaisia. Ja vaikka Suomen mestaruuteen asti ei välttämättä yltäisikään, niin kaikille osallistujille nappulaliiga tarjoaa hyvän alun jalkapallon kaltaisen upean lajin pariin. Tälläkin hetkellä Nappulaliiga nauttii suuresta suosiosta.

– Kesällä 2017 meillä on yli 300 nuorta jalkapalloilijaa mukana, se on upea määrä, Heikkinen riemuitsee.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT