Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pääyhteistyökumppani Kultajousi mukaan kausikorttihaasteeseen 100 kausikortin hyväntekeväisyyslahjoituksella

FC Hakan pääyhteistyökumppani Kultajousi lähtee isosti mukaan FC Hakan 2023 kausikorttihaasteeseen – yritys on tehnyt huikean 100 kortin varauksen ja on päättänyt lahjoittaa kausikortit hyväntekeväisyyteen!

Kultajousi haastaa muut yritykset mukaan haasteeseen tekemään hyvää ja tulemaan mukaan rakentamaan kautta 2023! Kauteen 2023 lähtiessä seura on erinomaisessa tilanteessa – tällä kaudella FC Haka on tavoittanut Veikkausliigan neljännen sijan. Kokonaisuudessaan upean kauden ja yleisömäärien merkittävän kasvun kunniaksi FC Hakan kausikortin Veikkausliigakaudelle 2023 saa vain 69 eurolla, kun kausikorttihaaste toteutuu.

Kultajousen lahjoituksen myötä samalla kausikorttien varaustilanne nousee 1300 kappaleeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että haasteen puoliväli on ylitetty reilussa viikossa!

– Kausikorttihaaste on lähtenyt loistavasti liikkeelle. Olemme lisänneet yrityksille helpon mahdollisuuden osallistua siihen mm. lahjoittamalla kausikortteja hyväntekeväisyyteen. Nyt Kultajousi näyttää mallia, ja haastaa yrityksesi mukaan kampanjaan, kertoo FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

FC Haka kiittää lämpimästi haasteeseen mukaan lähteneitä!

Kausikorttihaasteeseen on aikaa osallistua lokakuun loppuun asti. Tavoitteena on saada yhteensä 2500 varausta, jolloin kausikortin hinta on vain 69 €/kortti. Varaa omasi täältä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT