Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Nyt voit lahjoittaa kausikortteja hyväntekeväisyyteen!

FC Haka aloitti kuukausi sitten kausikorttihaasteen, jonka tavoitteena on myydä vähintään seuran perustamisvuoden mukainen määrä, eli 1934 kappaletta ensi kauden kausikortteja seuran 85 vuoden iästä mukailtuun 58 euron kappalehintaan. Tällä hetkellä kausikortteja on varattu noin tuhat kappaletta. Haaste on voimassa marraskuun loppuun asti.

Nyt tarjoamme yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden lahjoittaa kausikortteja hyväntekeväisyyteen! Jaamme lahjoitetut kausikortit kolmelle tutulle yhteistyötaholle: Valkeakosken kaupungille, Sääksmäen seurakunnalle ja Hope ry:lle. Tarkoituksena on tarjota otteluelämyksiä sellaisille henkilöille ja perheille, joilla ei esimerkiksi taloudellisista syistä olisi niihin muuten mahdollisuutta.

– Olen erittäin innoissani tästä yhteistyömallista, kiitos yritykselle joka tällaista mahdollisuutta kysyi. Nyt on todella helppo levittää joulumieltä, tehdä hyvää ja tukea samalla Hakaa. Toivon että tämän avulla meillä on ensi kaudella Tehtiksellä entistä enemmän uusia kasvoja, uusia faneja ja ikimuistoisia hetkiä, Jonna Kauppinen FC Hakan toimistolta kertoo.

Jos haluat olla mukana tekemässä hyvää, voit osallistua varaamalla kortin tai useammankin normaalisti osoitteessa http://fchaka.fi/kausikorttihaaste/ mutta kirjoita toimitustietoihin katuosoitteeksi HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN. Jos ja kun haaste toteutuu, laskutamme sinulta kausikortin ja huolehdimme lahjoitetut kortit perille kaupungille, seurakunnalle ja Hopelle, jotka jakavat ne eteenpäin omille asiakkailleen joko kausikortteina tai irtolippuina.

Lisätietoja: toimisto@fchaka.fi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT