Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Niklas Friberg sopimukseen FC Hakan kanssa – Antto Hilska jatkaa

Viime kaudella TPS:n kanssa Veikkausliigaa pelannut Niklas Friberg, 22, on FC Hakan uusin sopimuspelaaja. Monipuolinen puolustuspään pelaaja on tehnyt koskilaisten kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen.

– Neljä ja puoli vuotta Turussa oli hyvää aikaa, mutta halusin uusia haasteita uralleni. Hakan kanssa saimme sopimuksen nopeasti maaliin, viime torstaina FC Lahti-pelissä ensimmäisen ottelunsa Hakan paidassa pelannut Friberg kertoo.

Friberg on pelannut urallaan 33 Veikkausliigan ottelua ja 29 poikien maaottelua.

– Vähän kaksijakoiset fiilikset jäivät viime kesästä. Kausi alkoi osaltani hyvin, mutta loppua kohden vastuu väheni. Myös joukkueen osalta tuli pettymys, kun lopulta putosimme, Friberg toteaa.

Vahvana ja nopeana puolustajana tunnettu Friberg odottaa tulevaa kautta innolla.

– Koen, että pystyn auttamaan Hakaa monipuolisuudellani. Kaikki pelipaikat puolustuksessa käyvät, mutta ehkäpä se topparin tontti on mieluisin, Friberg sanoo.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainio on Fribergin sopimukseen erittäin tyytyväinen.

– Hän omaa jo kokemusta Veikkausliigasta ja on käyttökelpoinen monelle puolustuksen paikalle. Nopea ja kimmoisa pelaaja, joka omaa hyvän pelikäsityksen, Tainio iloitsee.

FC Haka on tehnyt myös vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Antto Hilskan kanssa. Hilska, 25, on pelannut Hakassa loppukesästä 2017 lähtien.

Kuva: Veikkausliiga.com

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT