Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Niilo Mäenpää viihtyy Sportian hommissa

Samalla kun taustat rakentavat Olli Huttusen johdolla Hakan ensi kauden joukkuetta, viettää Hakan sopimuspelaajat lomajaksoa joukkueharjoittelusta. Omatoiminen harjoittelu on kuitenkin koko ajan käynnissä. Hakan keskikenttäpelaaja Niilo Mäenpää on huilit huilannut ja keskittyminen on jo seuraavassa kaudessa.

– Kauden jälkeen otin pari viikkoa iisimmin, mutta nyt olen taas palannut treenaamisen pariin velipojan (Aapo Mäenpää) kanssa. Olemme käyneet potkimassa, lenkillä ja salilla. Kaikennäköistä, mikä edesauttaa omaa kuntoa, Mäenpää kertoo.

Mäenpään veljesten talvea värittää myös tammikuulle jatkuva harjoittelujakso Sportia Valkeakoskessa Koskikarassa. Siellä voi käydä joululahjaostosten yhteydessä kyselemässä tuoreet kuulumiset myös Niilolta ja Aapolta.

– Sportiassa on mennyt kyllä tosi hyvin. Olen tykännyt olla siellä hyvässä tiimissä hommissa.

Tässä vaiheessa talvea Hakalla on kasassa yhdeksän pelaajasopimusta. Mäenpäiden lisäksi sopimukset löytyvät Joonas Immosen, Tuomas Lähdesmäen, Erkka Helmisen, Topi Järven, Jaakko Rantasen, Emenike Mbachun ja Juho Saarisen taskuista. Lähipäivien aikana varmistuu myös Hakan ensi kauden päävalmentaja.

– Toivottavasti sieltä tulee hyvä valmentaja, joka saa meidät pelaajat pelaamaan hyvin ja etenkin niin, että olisimme nimenomaan joukkueena parempia, Mäenpää pohtii.

Uutta kautta Mäenpää odottelee jo innolla.

– Odottelen jo innolla sitä, että pääsemme uuden joukkueen kanssa vetämään treenejä. Hyvät on fiilikset!

Hakan kausikortit ovat myynnissä. Loppu vuoden tarjouksena yhden normaalihintaisen 160 euron kausikortin ostajalle toinen kausikortti hintaan 140 euroa. Uutuutena nyt myös päätykatsomokausikortti 90 eurolla. Varaa omasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jonna.kauppinen@fchaka.fi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT