Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Nganbe Nganbe Hakaan – Bilali jättää seuran

Lauantaina TPS:n Turussa kohtaavan Hakan miehistöön on tullut muutoksia.

Kauden alla sopimuksen tehneen makedonialaispelaaja Lutfi Bilalin sopimus on purettu. Bilali, 25, ehti viimeistelemään Hakan paidassa yhden maalin Ykkösessä. Bilali osui tolppien väliin kotiottelussa Oulun Palloseuraa vastaan.

– Haluamme kiittää Lutfia hänen ajastaan Hakassa. Hankimme hänet toiseksi hyökkääjäksi tukemaan Kalle Multasta. Kalle on vain ollut niin tehokas kärjessä, että Lutfin peliaika jäi vähiin, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong kertoo.

Uutena sopimuspelaajana Hakassa esittäytyy Jean Fridolin Nganbe Nganbe. Toukokuussa 29 vuotta täyttäneelle kamerunilaiselle Suomen kentät ovat tulleet viime vuosina hyvinkin tutuiksi. Veikkausliigaa Nganbe Nganbe on pelannut FC Lahdessa, Vaasan Palloseurassa ja Rovaniemen Palloseurassa.

– Nganbe on pelaaja, joka pystyy pelaamaan mitä tahansa paikkaa hyökkäyksen takana ja hän on hyvä syöttelijä. Hän tuo kokemusta ja kilpailua hyökkäykseemme, Armstrong toteaa.

Kotiyleisölle Nganbe Nganbe esittäytyy ensimmäisen kerran ensi keskiviikkona, kun Haka pelaa Tehtaan kentällä Gnistania vastaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT