Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Mestaruussarjan päätöskierroksella isot panokset!

OTTELUENNAKON TARJOAA

FC Hakalla riittää jännitettävää vielä Mestaruussarjan viimeisessä ottelussa, missä se kohtaa Vaasan Palloseuran Tehtaan kentällä lauantaina kello 18.00 alkavassa ottelussa.

Valkopaidat nousivat HJK -voitolla taistelemaan vielä Veikkausliigan nelossijasta, mikä oikeuttaisi suoraan paikkaan Euroloppusarjan finaalissa. Mikäli Haka voittaa ja samaan aikaan tämänhetkinen nelonen Seinäjoen Jalkapallokerho häviää Ilvekselle, nousevat koskilaiset ohi SJK:n neljänneksi.’

Valkopaitojen esitys Helsingissä oli paitsi ehjä, myös osoitus tinkimättömästä asenteesta, mitä päävalmentaja Andy Smith haluaa nähdä myös lauantaina.

– Haluan että pidämme viime viikon momemtumin ja esitämme kentällä parastamme.

– Haluan saman hengen olevan edelleen jokaisessa pelaajassa. Standardi kyvyillemme on nyt asetettu!

Koskilaisten valmistautumista hieman haittaa Hassan Ndamin ja Evangelos Patoulidiksen korttitilien täyttyminen, mikä pitää molemmat pelurit sivussa ottelusta. Muutoin poissaolotilanne on hivenen helpottanut, sillä paluun kokoonpanoon tekevät viime pelistä poissa olleet Oliver Whyte, Guilherme Morais ja Anthony Olusanya. Loukkaantuneena ovat siis ainoastaan Niklas Friberg ja Liam Hughes.

Niinikään Euroloppusarjaan paikkansa lunastaneella Vaasan Palloseuralla on myös panosta ottelussa, sillä voitolla joukkue voi nousta Hakan ohi sarjataulukossa ja tällöin saisi jatkopeleihin kahden kotiottelun edun. Muutoin joukkue on esiintynyt jatkosarjassa vain tasapelin verran Hakaa paremmin ja saapuu Valkeakoskelle 0-2 -tappio Ilvekselle niskassaan.

Puntit ovat siis melko tasan, mutta toki Tehtaan kenttä antaa Hakalle pienen edun otteluun. Pitää kuitenkin muistaa että VPS on ollut harvinaisen paha vastus Hakalle 2020 -luvun Veikkausliigassa. Koskilaiset ovat voittaneet ainoastaan kerran ja tuo nähtiin kaksi vuotta sitten, kun Haka haki juurikin Euroloppusarjan finaalissa 0-3 -voiton Vaasasta.

Kausi lähenee siis loppuaan, mutta saa tänä vuonna hienon päätöksen, kun Haka taistelee isoista asioista. Andy Smith lähtee lauantaihin kuitenkin levollisin mielin.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen miten joukkue on adaptoinut pelitavan ja esiintynyt viime aikoina.

– Kausi on kohta ohitse ja haluan että päätämme sen mahdollisimman korkealla!

FC Haka – VPS lauantaina 19.10.2024 kello 18.00 Tehtaan kenttä.
Portit aukeavat jo klo 16.30 ja samalla käynnistyy Paviljongissa Oktoberfest sekä Happy Hour! Virkistävät juomat alennetuin hinnoin sekä Haka-aiheinen tietokilpailu palkintoineen – juhlat voivat alkaa! Liput myy Tiketti!

PS. Rakennamme siis parhaillaan mahdollisesti eurokentät ensi kesänä valloittavaa joukkuetta – FC Hakan kausikorttihaasteessa on sinun mahdollisuus olla sekä koskilaisten tukena, että konkreettisesti vaikuttamassa siihen, että ensi kaudella nähdään entistä vahvempi Haka. Kausikorttihaasteen toteutuessa kausari vain 59€/kpl! Varaa omasi täältä! Haasteen toteutuminen vaatii siitä, että saamme Tehtiksen täyteen eli 3200 kausikorttivarausta!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT