Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lyhyt, mutta ytimekäs viesti FC Hakalta Tehtiksen yleisölle

𝗟𝘆𝗵𝘆𝘁, 𝗺𝘂𝘁𝘁𝗮 𝘆𝘁𝗶𝗺𝗲𝗸ä𝘀 𝘃𝗶𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗙𝗖 𝗛𝗮𝗸𝗮𝗹𝘁𝗮 𝗧𝗲𝗵𝘁𝗶𝗸𝘀𝗲𝗻 𝘆𝗹𝗲𝗶𝘀ö𝗹𝗹𝗲, 𝗷𝗮 𝗸𝗼𝗸𝗼 𝗛𝗮𝗸𝗮-𝘆𝗵𝘁𝗲𝗶𝘀ö𝗹𝗹𝗲: 𝘒𝘪𝘪𝘵𝘰𝘴, 𝘦𝘵𝘵ä 𝘰𝘭𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘮𝘶𝘬𝘢𝘯𝘢 𝘭𝘶𝘰𝘮𝘢𝘴𝘴𝘢 𝘯ä𝘪𝘵ä 𝘮𝘶𝘪𝘴𝘵𝘰𝘫𝘢.

Heinäkuussa on väkeä Tehtiksellä riittänyt – 90v. juhlaottelussa Ilvestä vastaan tunnelmaa yllä piti huikeat 4347 katsojaa. Nautimme myös sunnuntain Musariottelusta Gnistania vastaan 3018 katsojan voimin. Jälkimmäisen lopputulos jäi kaivelemaan, mutta peli piti sisällään myös paljon positiivista. Puhumattakaan siitä, että Tehtiksen yleisö on pitänyt omiensa puolia loppuun saakka. Kiitos siitä, että olette mukana luomassa näitä muistoja.

Haka on parhaillaan yläloppusarjan paikassa kiinni vahvasti, sijoituksena liigassa 6. ja eroa sarjaa johtavaan, yhden pelin enemmän pelanneesseen HJK:hon seitsemän pistettä. Etenemme kohti ratkaisevia otteluita.

Seuraavat kotiottelut Tehtaan kentällä

Panoksena tärkeämpääkin tärkeät pisteet sekä Cupin välierä – olemme vain yhden voiton päässä finaalista. Nyt mennään, ja lujaa!

su 11.8. FC Haka – KuPS klo 17
ke 21.8. FC Haka – FC Inter klo 18, Suomen Cupin välierä
su 1.9. FC Haka – FC Lahti klo 16

Onhan nämä kalenterissa? Tervetuloa jälleen Tehtikselle nauttimaan huipputunnelmasta ja yläloppusarjan otteluihin tähtäävistä kamppailuista! Liput löytyvät Tiketistä osoitteessa www.tiketti.fi/fchaka! Samaiseen osoitteeseen tulee myös Suomen Cupin lipunmyynti. Tiedotamme sen alkamisesta piakkoin.

Kuvat: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT