Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Luottopuolustaja jatkaa jo kahdeksannelle kaudelleen Hakassa

FC Haka ja Henri Malundama ovat allekirjoittaneet 1-vuotisen jatkosopimuksen, mikä pitää monivuotisen luottomiehen Valkeakoskella myös kauden 2023.

27 -vuotias puolustaja siirtyi Tehtaan kentälle vuonna 2016, joten ensi kaudesta on tulossa jo miehen kahdeksas valkopaidoissa. Tämä tekee Malundamasta pisimpään Hakaa nykyjoukkueesta edustaneen pelaajan. Seuraavaksi eniten kausia, neljä kappaletta, on takanaan Tino Purmeella, Nklas Fribergilla ja Eero-Matti Auvisella, joka tosin on kirjauttanut edustuksensa kahdessa eri jaksossa pelaten välillä AC Oulussa, Vaasan Palloseurassa ja HIFK:ssa.

– ”Mamba” on kehittynyt joka vuosi ja hän on pelaaja, jolta tietää mitä saa, päävalmentaja Teemu Tainio luetteleee.

– On myös seuran pitkäaikaisin pelaaja ja todella arvostettu kaveri kopissa!

Vaikka kausia on jo tosiaan huimat seitsemän takana, niin Malundama itse kokee vielä, että hänellä on paljon annettavaa.

– Tärkeintä, että seura ja valmennus halusi pitää minut ja koen, että minulla on vielä annettavaa tälle seuralle!

– Seura on ottanut isoja askeleita eteenpäin siitä, kun olen tullut ekaa kertaa Tehtikselle. Olen todella ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana tässä tarinassa.

Menneen kauden puolustaja näkee henkilökohtaisella tasolla menneen kohtuullisesti, mutta kovana työntekijänä tunnettu mies näkee luonteelleen tyypillisesti myös aina parannettavaa omassa tekemisessään.

– Henkilökohtaisesti ihan ok kausi. Tiettyjä asioita olisin voinut paremmin tehdä ja niitä asioita lähetään työstämään.

– Omalta osaltani odotan seuraavan stepin ottamista ja joukkueelta ehjää talvea, sekä sitä kautta hyvää sarjasijoitusta!

Hakan sopimuspelaajat kaudelle 2023:
Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Janne-Pekka Laine, Vigori Gbe, Stavros Zarokostas, Logan Rogerson, Eero-Matti Auvinen, Tino Purme, Konsta Mervelä, Thomas Saarinen, Oiva Laaksonen, Felix Lehtinen, Anthony Herbert, Tuure Siira ja Henri Malundama.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT