Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lisää sopimuksia! – Hilska ja Starck jatkavat Hakassa

Veikkausliigaan nousseen FC Hakan kauden 2020 joukkueen rakennus sai lisäpaloja, kun kaksi runkopelaajaa jatkaa seurassa myös ensi vuonna.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Antto Hilska, 26, teki jatkosopimuksen mallia 1+1 ja toppari Ville-Valtteri Starckin, 24, sopimuksessa ollut vuoden optio otettiin käyttöön. Hilska pelasi juuri päättyneellä kaudella 26 Ykkösen ottelua ja teki viisi maalia. Starckin lukemat olivat 21 ja neljä.

– ”Hilu” ja Ville ovat molemmat meidän joukkueemme kokenutta kaartia ja he osoittivat sen, että kokeneetkin pelaajat pystyvät kehittymään. Molemmilta pelaajilta hieno kausi ja he olivat tärkeitä palasia joukkueessa, päävalmentaja Teemu Tainio iloitsee.

– Molemmilta löytyy myös johtajan ominaisuuksia, Tainio painottaa.

Hilska on edustanut Veikkausliigassa JJK:ta ja Ilvestä 79 ottelun verran. Maaleja noissa peleissä Hilska viimeisteli yhdeksän. Hakaa tamperelaislähtöinen Hilska on edustanut loppukesästä 2017 lähtien.

– Erittäin hyvät fiilikset sopimuksesta. On hienoa, että saan jatkaa Hakassa tällaisen kauden jälkeen, Hilska huomauttaa.

– Odotan ensi vuotta innolla. Palautettiin Haka sinne minne se kuuluu ja nyt tavoitteena on vakiinnuttaa paikka taas Veikkausliigassa. Haasteet kasvavat, mutta me olemme varmasti valmiita vastaamaan niihin, Hilska toteaa.

Turussa jalkapallo-oppinsa saanut Starck pelasi TPS:ssa kausien 2012-2014 aikana Veikkausliigaa 30 ottelua. Hakaan hän siirtyi tammikuussa 2017.

Starck on Hilskan kanssa samoilla linjoilla.

– Näin hienon kauden jälkeen on mahtavaa saada jatkaa Hakassa myös ensi kaudella. Odotan, että pysyn terveenä ja saisin mahdollisimman paljon peliaikaa Veikkausliigassa. Joukkueelta odotan myös menestystä sarjassa, Starck sanoo.

Jälleen siis pari hyvää syytä hankkia FC Hakan kausikortti kaudelle 2020 hintaan 59 euroa!!

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT