Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

KTP ja Haka jäivät ilman maaleja Kotkassa

KTP ja FC Haka eivät saaneet maanantai-iltana maaleja aikaan Kotkan Arto Tolsa Areenalla. Näin Ykkösen pisteet jaettiin lukemin 0-0. KTP:lle ottelu oli jo seitsemäs peräkkäinen ilman voittoa.

– Tämä tuntui enemmän tappiolta kuin tasapeliltä. Sen verran monta hyvää paikkaa meillä oli ratkaista ottelu, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong puntaroi.

Kauden aiemmista kohtaamisista voiton ja tasapelin napannut Haka sai otteluun takaisin pelikieltonsa sovittaneet Anton Popovitchin ja Samuel Chidin. Molemmat palasivat suoraan avauskokoonpanoon.

– Nollapeli omassa päässä toki tyydyttää. Puolustimme neljän linjalla ihan hyvin, Armstrong analysoi.

Hakan paras maalipaikka tuli Jami Kyöstilälle tunnin pelin jälkeen. KTP-vahti Jiri Koski seikkaili, mutta Kyöstilä ei onnistunut hyödyntämään huipputonttiaan. Omat saumansa oli myös muilla Hakan pelaajilla.

– Tämä on ollut meidän ongelmamme viime peleissä. Maaleja ei tule loistavistakaan paikoista. Pelaajien pitää ymmärtää, että tämä on tulospeli, Armstrong harmitteli.

Edelleen sarjassa kuudentena majailevan Hakan ottelut jatkuvat jo lauantaina, kun sarjapaikastaan taisteleva JJK saapuu Tehtaan kentälle. Ottelu alkaa kello 17.

Hakan kokoonpano: Joonas Immonen, Jami Kyöstilä (var.), Marco Paunovic, David Abidor, Henri Malundama, Anton Popovitch, Joona Tapani (77. Pekka Lagderblom (var.), Tuomas Lähdesmäki (var.), Samuel Chidi (73. Erkka Helminen), John Fagerström, Salomo Ojala (70. Gerald Ben).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT