Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Koko Koskin mitalitaistelu alkaa – Mestaruussarjan pelit julkaistu!

FC Haka varmisti upeasti paikkansa kuuden parhaan joukossa jo ennen runkosarjan viimeistä kierrosta. Viidenneksi sijoittunut Haka haastaa tulevissa Mestaruussarjan otteluissa läheiseltä iskuetäisyydeltä kärkijoukkueita. Panoksena ovat mitalisijat sekä europelit.

Paikka Mestaruussarjassa on loistava saavutus, ja joillekin ehkä yllätyskin. Haastajan rooli on koko kauden sopinut Andy Smithin joukoille täydellisesti – tämä joukkue ei luovuta ja tunnetta piisaa. Tunteella on elänyt myös Tehtaan kentän yleisö, joka on kannattanut joukkuetta tälläkin kaudella ottelun viimeisille minuuteille asti, tilanteesta riippumatta. Ansiostanne Tehtaan kentän miljöössä elää väistämättä se tunne, että Hakan kuuluu pelata näitä korkeiden panosten otteluita. Kiitos, että olette mukana.

On aika näyttää oman seuran ylpeys ja sinnikkyys myös muille. Valkeakoski kohtaa Kuopion, Helsingin, Tampereen, Seinäjoen ja Vaasan. Tämä on koko Koskin mitalitaistelu – tervetuloa kannustamaan Haka voittoon erityisesti Suomen kauneimmalla, Tehtaan kentällä.

Sarjataulukon tiivis tilanne runkosarjan jälkeen:

JoukkuePisteet
1.KuPS44
2.HJK43
3.Ilves39
4.SJK36
5.FC Haka35
6.VPS32

Lipunmyynti kotiotteluihin on nyt avattu – taistelu voi alkaa!

FC Haka kohtaa kotona Tehtaan kentällä SJK:n perjantaina 20.9. klo 18.00 sekä sarjan päätöskierroksella VPS:n lauantaina 19.10. klo 18.00. Luvassa jännittäviä tapahtumia sekä kentällä, että sen ulkopuolella. Liput kotiotteluihin ovat myynnissä nyt Tiketissä.

Kausikortit ovat voimassa myös Mestaruussarjan otteluissa. Lippujen hinnat ovat kuluneelta kaudelta tutut ja alle 17-vuotiaiden vapaa pääsy on edelleen voimassa, joten Tehtikselle kannattaa tulla jälleen koko perheen voimin!

Lippujen hinnat ja kausikorttien infot löydät täältä.

Pidäthän Hakan nettisivut ja somen seurannassasi, jotta saat tiedon Tehtiksen oheistapahtumista sekä joukkueen kuulumisista!

Pirkanmaan derby käynnistää loppusarjan

Kolme vierasottelua vievät Tampereelle, Kuopioon ja Helsinkiin. Mestaruussarjan käynnistävä Pirkanmaan derby Ilvestä vastaan pelataan lauantaina 14.9. Viimeksi joukkueiden kohdatessa Tehtaan kentällä, Haka taisteli nimiinsä Pirkanmaan herruuden unohtumattomassa 90-vuotisjuhlaottelussa. Nyt on aika lunastaa herruus myös Tammelassa.

KuPS isännöi koskilaisia sunnuntaina 29.9. ja HJK sunnuntaina 6.10.

Elä jännityksen hetket Ruutu+ avulla

Ruutu+ näyttää kaikki Mestaruussarjan ottelut, jotta voit elää sekä hetkessä, että myöhemmin uudelleen kaikki jännittävät hetket.

Vinkki kotiotteluihin: Tehtiksellä omasta puhelimesta voi Ruudun lähetyksestä kurkata kaikki tilanteet uusiksi! Kuka Hakan pelaajista puskikaan pallon verkkoon? Oliko tuomarin määräämä keltainen kortti sen arvoinen? Miten ihmeessä se Lepola torjui vastustajan laukauksen?

Ruutu+ -tilaus onnistuu täältä.

Mestaruussarjan ottelut

Lauantai 14.9. klo 17.00 Ilves – FC Haka, Tammelan Stadion, Tampere

Perjantai 20.9. klo 18.00 FC Haka – SJK, Tehtaan kenttä, Valkeakoski. Osta liput täältä!

Sunnuntai 29.9. klo 16.00 KuPS – FC Haka, Väre Areena, Kuopio

Sunnuntai 6.10. klo 18.30 HJK – FC Haka, Bolt Arena, Helsinki

Lauantai 19.10. klo 18.00 FC Haka – VPS, Tehtaan kenttä, Valkeakoski. Osta liput täältä!

Ps. Mestaruussarjan jälkeen pelataan myös eurolopputurnaus, jossa Hakakin voi olla mukana, mikäli lopullinen sijoitus Mestaruussarjassa on kolmas tai alempi. Näin ollen Tehtikselle voi tulla vieläkin lisää jännittävää seurattavaa!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT