Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Koko Koskin Jälkipelit SJK-ottelussa – Mikko Huoviala esiintyy!

Lauantaina alkavan Mestaruussarjan otteluissa taistellaan mitalinhohtoisista sijoituksista sekä paikasta Euroopan kentillä ensi vuoden Konferenssiliigassa. Kotiotteluita Tehtaan kentällä pelataan vielä tällä kaudella vähintään kahdesti ennen mahdollisia eurolopputurnauksen otteluita. Tehtiksen loistavasta tunnelmasta päästään nauttimaan otteluissa SJK:ta ja VPS:aa vastaan. On aika näyttää oman seuran ylpeys ja sinnikkyys myös muille. Mestaruussarjan ohjelmassa Haka ja Valkeakoski kohtaa vielä Kuopion, Helsingin, Seinäjoen ja Vaasan. Tämä on Koko Koskin Mitalitaistelu – tervetuloa kannustamaan Haka voittoon erityisesti Suomen kauneimmalla, eli tietysti Tehtiksellä.

20.9. klo 18.00 alkavassa SJK-ottelussa luvassa ottelun jälkeen on myös Koko Koskin Jälkipelit, jonne on kaikilla vapaa pääsy. Jälkipeleillä haastateltavana tuttuun tapaan päävalmentaja Andy Smith sekä FC Hakan pelaajia, sekä juhlan kunniaksi livemusiikki raikaa heti ottelun päätyttyä! Paviljongissa tunnelmaa luo Suomen Kesäteatterissa valtakunnallisestikin kehuja kerännyt, koskilainen monilahjakkuus Mikko Huoviala!

Viikonlopun aloituksen kunniaksi musiikki raikaa pitkin iltaa. Paviljonki antimineen palvelee klo 23 asti. Monipuolisen juomapuolen lisäksi Paviljongissa myös pientä naposteltavaa sekä mm. pizzapaloja ja panineja, jotta nälkäkään ei pääse voittamaan!

VALKEAKOSKI HUOM! Jälkipeleille vapaa pääsy! Ottelun jälkeen jälkipelit ja Paviljonki on avoinna myös heille, keiltä peli jää harmittavasti välistä, mutta ennättävät vielä nauttimaan jälkipelien tunnelmasta.

PS. 19.10. VPS-ottelua varten kannattaa myös varautua mahtaviin Jälkipeleihin ja etkoihin, kenties kaivamalla Lederhosenit jo kaapista tai laittamalla bratwurstia iltapalaksi…

Liput SJK- ja VPS-otteluun Tiketissä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT