Klubi 04 piti Hakaa ahtaalla

Haka kaatoi perjantaina Tehtaan kentällä pelatussa harjoitusottelussa Klubi 04:n luvuin 3-1.

Ensimmäisellä puoliajalla näytti siltä, että Haka nappaa ottelusta varsin helpon voiton. Kakkosen kauteen valmistautuvan Klubi 04:n nuoret pelaajat arastelivat Tehtaan kentällä ja Elias Ahde sekä Samuel Mansour pääsivät maalaamaan valkopaidoille. Positiivista oli se, että pitkästä aikaa kulmapotkukuvio tuotti tulosta.

Heti toisen puolikkaan alussa Haka pääsi jo kolmen maalin karkumatkalle, kun Anton Popovitch onnistui rangaistuspotkusta.

Tuon maalin jälkeen Klubi 04 piristyi ja sai jopa otteen pelistä. Santeri Aaltonen joutui venymään pariin huipputorjuntaan ja lopulta Adam Markhievin tykki pelin loppusekunneilla oli Haka-vahdille liikaa.

Pelin toisella puoliajalla näkyi kauden läheneminen, sillä ronskejakaan otteita ei välillä kaihdettu.

– Ei ollut kaksinen esitys. Olisivatko sitten alkuviikon huonot harjoitukset vaikuttaneet sen verran, että terävyys puuttui. Takatalven lumisateet sotkivat harjoituksiamme aika tavalla, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio murehti.

Seuraavaksi Haka kohtaa viikon päästä lauantaina 20. huhtikuuta Tehtiksellä TPS:n. Ottelu alkaa kello 15.

Hakan kokoonpano Klubi 04:aa vastaan: Santeri Aaltonen, Jami Kyöstilä, Niklas Friberg, Samuel Mansour (65. Noah Leong), Henri Malundama, Anton Popovitch, Jacob Bushue (70. Joona Kari), Antto Hilska, Erkka Helminen (77. Jean Fridolin Nganbe Nganbe), Elias Ahde, Salomo Ojala (65. Joona Tapani).