Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikorttilaisten lipunmyynti FC Haka – FC Honka peliin on auki

Lipunmyynti keskiviikon Veikkausliiga -avaukseen FC Haka – FC Honka on nyt avattu kausikorttilaisille ja tukirenkaan jäsenille. Liput myydään Ticketmaster -palvelussa. Ticketmasterin käyttäminen lippujen ostamiseen vaatii rekisteröitymisen.

Tukirenkaan jäsenille ja kausikortin omistajille kausikorttilipun hinta Ticketmaster -lippupalvelussa on 0€. Palvelumaksu kuitenkin on 1€/tilaus. Normaalilipun hinta on 20€/lippu, jonka lisäksi tulee samainen 1€ palvelumaksu.

Rajoitukset lieventyvät 1. heinäkuuta alkaen, joten tähän otteluun voidaan ottaa jo n. 1500 katsojaa.

Muistathan, että ostettua kausikorttilippua vastaan on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti. 

Lippuja pääset ostamaan TÄÄLTÄ.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Palloliiton vapaakortit eivät ole voimassa poikkeusaikana. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu, sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin, joiden välillä ei voi liikkua tapahtuman aikana. Lohkot on lisäksi jaettu katsomoryhmiin, jolla varmistetaan riittävä väljyys katsomoissa. 

Tapahtumaan saapuminen toteutetaan porrastetusti lohkokohtaisesti, kuten myös tapahtumasta poistuminen. Tästä tarkemmat ohjeet toimitetaan lipun mukana ja lisäksi julkaistaan www.fchaka.fi -sivulla. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee tutustua ohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista sekä noudattaa niitä ja tapahtumahenkilöstön ohjeistuksia. Leikkialue on vain lohko 1:n katsojien käytössä.

Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä kaikissa palvelupisteissä sekä sisäänkäynneillä. Lisäksi kioskeissa myydään kasvosuojaimia ja käsidesiä. Tärkeintä on jokaisen muistaa huolehtia käsihygieniasta, turvaväleistä ja yskimistekniikasta. Sairaana ei ottelutapahtumaan saa missään tapauksessa tulla.

Lämpimästi tervetuloa Tehtikselle. Veikkausliiga – täältä tulee Haka!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT