Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikorttilaisille ainutlaatuinen mahdollisuus varata oma istumapaikka koko kaudeksi

Kaudelle 2023 kausikortti- ja lipunmyynti tapahtuu Tiketin kautta. Jatkossa FC Hakan kotiotteluiden lippujen ennakkomyynnissä tulee olemaan numeroidut istumapaikat sekä Puukatsomossa että Kivikatsomossa. Nyt uutena lisäpalveluna kausikorttilaisilla on mahdollisuus hankkia oma pysyvä istumapaikkansa Puu- tai Kivikatsomosta. Koko kaudeksi varattu pysyvä istumapaikka merkitään erottuvasti.

Istumapaikan varaus maksaa paikan mukaan 30–50 €/paikkavaraus, eli noin 2–3,5 €/ottelu. Pysyvä istumapaikkavaraus kattaa kausikortin mukaisesti kaikki FC Hakan Veikkausliigan kotiottelut 2023.

Lipunmyyntikokonaisuuden kehittyminen on iso uudistus

Kausi 2022 oli unohtumaton, kun Tehtaan kentälle iski kunnon futishuuma – kiitos mahtavan yleisön, joka löysi Tehtikselle runsain joukoin! FC Hakan kotiotteluiden katsojamääräkeskiarvo kasvoi aiemmasta yli 50 % ollen n. 1850 katsojaa per ottelu. Se kestää vertailun muihin Veikkausliigajoukkueisiin ja on isompi katsojamäärä kuin mm. Tampereen Ilveksellä. Ottelutapahtumien kasvaessa toimintamme tulee kehittyä.

Useammassa ottelussa ylitettiin 2000 katsojan raja ja kahdesti myös 3000 katsojan raja, ja katsomot olivat täynnä, jolloin vapaat istumapaikat olivat kortilla. Varaamalla pysyvän istumapaikan varmistat, että paikka on otteluissa valmiina ja varattuna jo nyt.

Jos olet ostanut kausikortin haastehintaan, pysyvän istumapaikan hinta on ottelua kohden halvasta kausikorttihinnasta johtuen edelleen lähes puolet halvemmat kuin normaalihintaiset kausikortit.

Kausikortti- ja lipunmyynnin siirtyessä Tikettiin Tehtaan kentän istumapaikkakartta on päivitetty eli katsomolohkot ovat merkitty uusin kirjaimin.

Myynnissä pysyvät istumapaikat Tehtiksen parhailta paikoilta. Pysyvien istumapaikkavarausten hinta katsomolohkoittain:

– Puukatsomon C ja D katsomolohkot 50 €/paikkavaraus

– Puukatsomon katsomolohkosta A yläosa (rivit 8–14) sekä kokonaan katsomolohkot B ja E sekä kaikki Kivikatsomon katsomolohkot 30 €/paikkavaraus

Kausarilainen, osta oma pysyvä istumapaikkasi täältä!

FC Hakan kausikortti myynnissä täällä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT