Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikorttikampanja jatkuu vuoden loppuun asti, tilaa joululahjakorttisi pian!

FC Hakan kausikorttikampanja jatkuu vuoden loppuun asti, joten vielä ehtii tilata huippuedullisia 58 euron hintaisia kausikortteja kaudelle 2019!

Voit tilata kausikorttisi osoitteessa http://fchaka.fi/kausikorttihaaste/. Kortit postitamme/ovat noudettavissa alkuvuodesta.

Jos kuitenkin tarvitset kortin ennen joulua, voimme lähettää postitse 9.12. mennessä tehdyt tilaukset. Jouluun asti kortteja voi tarvittaessa noutaa toimistoltamme Tehtaan kentältä, olemme avoinna arkisin 9-16. Teethän varauksen kuitenkin aina normaalisti lomakkeen kautta. Jos haluat korttisi jouluksi postitse, lähetä sähköpostia toimisto@fchaka.fi heti varauksen teon jälkeen.

Lisäksi tarjoamme yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden lahjoittaa kausikortteja hyväntekeväisyyteen! Jaamme lahjoitetut kausikortit kolmelle tutulle yhteistyötaholle: Valkeakosken kaupungille, Sääksmäen seurakunnalle ja Hope ry:lle. Tarkoituksena on tarjota otteluelämyksiä sellaisille henkilöille ja perheille, joilla ei esimerkiksi taloudellisista syistä olisi niihin muuten mahdollisuutta.

Jos haluat olla mukana tekemässä hyvää, voit osallistua varaamalla kortin tai useammankin normaalisti osoitteessa http://fchaka.fi/kausikorttihaaste/ mutta kirjoita toimitustietoihin katuosoitteeksi HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN. Laskutamme sinulta kausikortin sähköpostitse ja huolehdimme lahjoitetut kortit perille kaupungille, seurakunnalle ja Hopelle, jotka jakavat ne eteenpäin omille asiakkailleen joko kausikortteina tai irtolippuina.

Kiitos kun olet mukana tekemässä hyvää!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT