Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikorttikampanja etenee hyvin, mutta nyt on loppukirin paikka

FC Hakan kausikortin pystyy ostamaan sunnuntaihin 13.12. asti edulliseen 69 € hintaan. Ehtona tälle kuitenkin on, että varauksia tulee aikarajaan mennessä 1934 kappaletta, eli seuran perustamisvuotta vastaava määrä.

Tavoitteen toteutuessa hinta tulisi olemaan alimmillaan tuo 69 €, mikä on noin kolmasosa normaalihintaisen kortin hinnasta. Halutessaan kortista voi maksaa enemmänkin ja kaikki yli 69 € tehdyt sitoumukset siirretään suoraan pelaajabudjettiin.

Näillä ekstra -panostuksilla on tavoitteena tehdä huippupelaajahankinta, josta tulee kausikorttilaisten kummipelaaja kaudella 2021.

Viiden viikon mittaisen kampanjan vauhti on ollut räjähtävän startin jälkeen tasaista ja neljän viikon tuloksena meni 1200 varatun kortin raja rikki. Nyt on siis loppukirin paikka, jotta haaste toteutuisi.

Myös yritykset voivat ottaa osaa kampanjaan ostamalla kortteja itselleen, tai ellei tarvetta ole, niin voi tehdä myös hyvää ja lahjoittaa kortit eteenpäin. FC Hakan kausikorttien hyväntekeväisyyskohteina ovat Sääksmäen seurakunta, Valkeakosken nuorisotoimi ja Hope Ry.

Tämä on oiva tapa auttaa kausarihaasteen toteutumisessa, sekä mahdollistaa samalla mahdollisimman monelle pääsy Tehtaankentälle seuraamaan Veikkausliigaa 2021.

Joukkueen päävalmentaja Teemu Tainio on tyytyväinen, että tämänlainen kampanja on jälleen käynnissä.

– Hyväksi havaittu konsepti ja toistaiseksi on noin 1300 korttia varattu. Hienoa, että ihmiset kiinnostuu edelleen, vaikka on vaikeat ajat. Ei voi olla kuin tyytyväinen.

FC Haka on julkaissut pelaajasopimuksia, kun varauksissa on mennyt tasalukuja rikki. 1000, 1100 ja 1200 varauksen kohdalla julkaistiin Maximus Tainion, Henri Malundaman ja Oiva Laaksosen sopimukset.

Lisätietoja kausarihaasteesta ja hyväntekeväisyysmahdollisuudesta antaa FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen:
olli.huttunen@fchaka.fi
+35840 555 9386

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT