Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausi päätökseen sunnuntaina

FC Haka päättää huikean kautensa tulevana sunnuntaina, kun Tehtaan kentälle saapuu toinen perinteikäs tehdaspaikkakunnan joukkue Myllykosken Pallo.

Paitsi paikkakunnan historia, niin myös samankaltainen jalkapalloilun lähihistoria yhdistää joukkueita, sillä molemmat ovat menestysvuosien jälkeen joutuneet hakemaan vauhtia alemmilta sarjatasoilta ja vihdoin pitkä työ on tuonut tuloksia. Haka nousee takaisin korkeimmalle sarjatasolle ja sarjanousija MyPa puolestaan säilytti paikkansa ykkösessä.

Edessä on siis panokseton ottelu. Vai mitä mieltä on Haka -luotsi Teemu Tainio?
– Omassa pelissä ei muuteta yhtään mitään, eikä ole luvassa kokoonpanomuutoksia tai -kokeiluja. Hieno kausi lähdetään päättämään voittoon!

Kotijoukkue pääseekin lähtemään otteluun hyvistä asetelmista, sillä poissa kokoonpanosta ovat vain Joonat Kari ja Tapani loukkaantumisten johdosta.

Samoilla ajatuksilla lienee liikkeellä myös MyPa, joka varmisti paikkansa ykkösessä jo toiseksi viimeisellä ottelukierroksella upottamalla TPV:n sarjaporrasta alemmaksi. Vieraat lähtevät otteluun niinikään paineettomasti ja haluavat varmasti päättää kautensa mallikkaasti. Ja mikäs sen makoisampaa olisi, kuin kiusata sarjan ylivoimaista ykköstä huikean syksyn päätteeksi.

– Omissa papereissani MyPa oli putoaja, mutta hienosti ovat pelanneet. Onnea vain Myllykoskelle, lähettää Tainio.


Joukkueet kohtasivat edellisen kerran elokuun alussa ja tuolloin Haka haki pisteet Myllykoskelta maalein 0-4. Koskilaisten kolmannesta osumasta vastasi Ville-Valtteri Starck.

Tehtis täyteen

Kauden viimeisessä ottelussa on luvassa monenmoista oheisohjelmaa ja sisäänpääsykin on tehty kaikille mahdollisimman houkuttelevaksi, sillä sisään pääsee ilmaiseksi, kunhan on pukenut päälleen minkä tahansa koskilaisen urheiluseuran asusteen.

Ennen ottelua ja ottelun aikana paikalla on nousualpakat Jörgen, Friz ja Gustav. Lisäksi sään salliessa pomppulinna ja muutakin mukavaa, sekä ottelun jälkeen joukkueen palkitseminen ja yhteisjuhlat yhdessä kannattajien kanssa. Palloliiton kanssa on sovittu, että kannattajat pääsevät kentälle, kunhan vierasjoukkue ja tuomarit ovat ensin poistuneet. Ja juhlat jatkuu Paviljongissa niin pitkään, kuin vain juhlijoita riittää.

Joten eiköhän tehdä se vielä kerran tällä kaudella, eli 2000 katsojan raja rikki ja miksei saman tien koko Tehtis täyteen – tervetuloa!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT