JJK pääsi voiton makuun Tehtaan kentällä

FC Hakan ailahtelevat otteet saivat jatkoa lauantaina Tehtaan kentällä. Ykkösen sarjajumbo JJK korjasi täyden pistepotin lukemin 2-0 (0-0).

Vierasjoukkueen lähtökohdat olivat otteluun huonot. Jyväskyläläisillä oli koossa vain kaksi tasapelipistettä kauden alun kuudesta ottelusta. Hakalla puolestaan oli kahdeksan pinnaa samasta ottelumäärästä.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja ilman merkittäviä maalipaikkoja, mutta toisen puolikkaan alussa alkoi tapahtua. Saku Leppänen vei JJK:n johtoon vain kolme minuuttia tauon päättymisen jälkeen aikoinaan Hakassakin pelanneen Tomi Petrescun mainion esityön jälkeen.

Vain muutama minuutti tuosta ja JJK iski jälleen. Nyt maalinteossa onnistui Petrescu tarkalla laukauksellaan alakulmaan.

Hakan valmennusjohto yritti vaihdoilla herätellä valkopaitoja, mutta vierasvoitto ei enää kunnolla ollut uhattuna missään vaiheessa. Näin JJK pääsi juhlimaan kesän ensimmäistä täyttä pistepottia.

– Meidän pelaajamme eivät laittaneet itseään kunnolla likoon, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong harmitteli.

– Harjoitusviikko sujui hyvin ja oletin, että se näkyisi kentällä. Ei vain näkynyt, Armstrong sanoi.

Hakan ottelutahti jatkuu tiiviinä. Torstaina Tehtaan kentälle tulee vastustajaksi Klubi 04.

-Meillä on reservissä hyviä pelaajia. Nyt he saavat näytön paikan, Armstrong alleviivasi.

Hakan kokoonpano JJK:ta vastaan: Aati Marttinen, Jami Kyöstilä, Marco Paunovic (var.), David Abidor (var.), Henri Malundama, Jaakko Rantanen (77. Erkka Helminen), Anton Popovitch, Joona Tapani (58. Jonni Thusberg), Tuomas Lähdesmäki, John Fagerström (58. Antto Hilska), Gerald Ben.