Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Imani Lanquedocilla yksi tavoite sunnuntaille – ”Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole”

Imani Lanquedoc liittyi FC Hakan joukkueeseen kauden alla Fulhamin organisaatiosta. Englantilaisväkkärä on nauttinut kaudestaan Hakassa ja Valkeakoskella.

Lanquedoc tuli lontoolaisen Fulhamin organisaatiosta Hakaan lainalle ja on viihtynyt kauniissa pirkanmaalaiskaupungissa Lontoon sykkeen jälkeen.

– Olen tykännyt olla täällä. Täällä on mukavaa, rauhallista, hiljaista ja turvallista, Lanquedoc toteaa hymyillen.

Lanquedoc pystyy pelaamaan keskikentällä useissa rooleissa niin laidalla kuin keskustassa. Hakassa hän on operoinut erityisesti laidalta käsin ja pystynyt viimeistelemään tällä kaudella kolme maalia.

– Kausi on mennyt ihan hyvin. Harmittavasti pienet loukkaantumiset ovat häirinneet kauttani, mutta kentällä ollessani olen yrittänyt antaa kaikkeni ja onnistunut tekemään muutaman maalin.

Sähäkkä peluri on tykännyt pelata Veikkausliigassa.

– Sarja on hyvä. On hienoa kuinka tasaista Veikkausliiga on ja kuinka moni joukkue taistelee mestaruudesta. Eikä niin kuin Englannissa, jossa Manchester City voittaa aina.

Lanquedocin ja Hakan kausi jatkuu sunnuntaina perinteisellä ”Musariottelulla”, kun vastaan asettuu Gnistan. Pisteet ovat kummallekin joukkueelle tärkeitä, sillä Haka on tiukasti kärkitaistelussa ja Gnistan taistelee sarjapaikastaan.

– Odotan voittoa. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole.

Haka hävisi edellisottelussa HJK:lle ja Lanquedoc tietää missä valkopaidoilla on parannettavaa sunnuntaita ajatellen.

– Ratkaisumme viimeisellä kolmanneksella jäivät heikoiksi. Muissa peleissä olemme onnistuneet niissä, mutta HJK:ta vastaan emme.

Musariottelu FC Haka-Gnistan sunnuntaina 28.7. kello 15.00 alkaen. Ottelussa on jälleen paljon tapahtumaa ja pääset tutustumaan ottelutapahtuman antiin tarkemmin täältä.

Osta liput täältä! Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko Veikkausliigakauden 2024!

Muista myös: Vapaa pääsy otteluun myös Musarirannekkeella tai 1 aikuinen lapsen/lasten kanssa.

Kuva: Sanna Mäkelä-Lahtinen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT