Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hyväntekeväisyyskampanjan viimeiset liput luovutettiin Valkeakosken Kaupungin nuorisotoimelle

Kausikorttihaasteen hyväntekeväisyyskampanjan viimeiset liput luovutettiin maanantaina Valkeakosken Kaupungin nuorisotoimelle.

Hakan pelaajat Elias Ahde ja Severi Keskitalo sekä Jonna Kauppinen Hakan toimistolta vierailivat Nuorisokeskus Pultissa. Lippuja vastaanottamassa oli nuorisotoimenjohtaja Anne Kurikka, nuorisotoimen työntekijöitä ja nuoria.

– Mahtavaa tehdä yhteistyötä kaupungin ja FC Hakan kesken, kiva että voimme tarjota nuorille lippuja peliin ja kannustaa osallistumaan paikallisiin tapahtumiin. Nuorisopalveluitten toiminta on avointa, vapaa-ehtoista ja maksutonta kaikille nuorille. Lippuja tullaan jakamaan tilailloissa ja tapahtumissa, katutyössä ja etsivässä nuorisotyössä. Joskus kipinä omaan liikkumiseen voi tulla siitäkin, että joku tarjoaa ilmaiseksi mukavan elämyksen, johon voi mennä vaikka yhdessä kävellen, Anne Kurikka kertoi.

Kuvassa ylärivissä vasemmalta: Nita Käkönen, Juuso Toikkanen, Marko Jokinen.
Keskellä vasemmalta: Anne Kurikka, Elias Ahde, Severi Keskitalo, Jonna Kauppinen.
Edessä: Kirsi Salo, Jere Hara.

FC Hakan kausikorttihaasteessa oli mahdollisuus ostaa kausikortteja hyväntekeväisyyteen lahjoitettavaksi. Talven aikana hyväntekeväisyyskortteja kertyi yhteensä 78, jotka vastaavat 1092 lippua. Kaikki liput on nyt jaettu Hope ry:lle, Sääksmäen seurakunnalle ja Valkeakosken kaupungin nuorisotoimelle. Hakan otteluliput tekee Naisdesign, https://naisdesign.fi/

Kiitos kaikille lahjoittaneille!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT