Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hilander uskoo Hakan menestykseen – ”Vähintään yhtä iskukykyinen kuin viime vuonna”

Viime kauteen hienon uransa päättänyt Mika Hilander astuu tällä kaudella uusiin saappaisiin, kun hän toimii Ruudun asiantuntijana Veikkausliigan lähetyksissä. ”Hilan” asiantuntija-arvion mukaan Hakalle on odotettavissa menestystä myös tällä kaudella.

Hilander pelasi Hakassa kaksi kautta ja ripusti viime kauden päätteeksi hanskat ja nappikset naulaan. Maalivahtilegendan mukaan Hakan maalivahtiosasto jäi hyviin käsiin hänen lähdöstään huolimatta.

– Haka jäi tosi osaaviin käsiin. Siellä on huippumaalivahti Veikkausliigatasolle. Ei jää siitä menestys Hakalla kiinni tänäkään vuonna, että maalivahtipeli sakkaisi. Uskon näin, Hilander kertoo uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Haka sijoittui Veikkausliigassa neljänneksi ja selvitti tiensä eurokentille voitettuaan kauden päätteeksi pelatun Eurolopputurnauksen. Hilander pitää Hakan viime kauden menestysreseptiä selvänä.

– Ainakin joukkue oli tosi yhtenäinen. Ja pelitapa, joka uudistui viime kaudeksi, toimi sille joukkueelle. Ja yksilöt tärkeillä paikoilla onnistuivat.

– Kyllähän se Hakan viimevuotinen joukkue aika toimiva oli. Hyvä maalivahti ja keskiakseli, topparit, keskikenttä ja hyökkäys olivat siinä kunnossa, että sillä pitikin menestyä.

Hilander uskoo Hakalla olevan eväät menestykseen myös tällä kaudella.

– Siellä tietenkin Lee Erwin puuttuu, joka viime vuoteen nähden oli aika tärkeä pelaaja siihen joukkueeseen ja ratkaisi paljon maaleillaan pisteitä. Kuinka Haka saa sen paikattua? Muuten uskon, että joukkue on vähintään yhtä iskukykyinen kuin viime vuonna.

– Kyllä minä uskon, että Haka on siellä ylemmässä loppusarjassa, ennakoi Hilander asiantuntemuksellaan.

Veikkausliiga alkaa keskiviikkona 5.4., kun Haka kohtaa vieraskentällä SJK:n. Hakan ensimmäinen kotiottelu on edessä perjantaina 14.4., kun Tehtaan kentälle saapuu vieraaksi AC Oulu.

Lipunmyynti avautuu perjantaina 31.3. klo 12.00. Osta liput Tiketistä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT