Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Harjoitusottelut jatkuvat lauantaina Kotkassa

FC Hakan lomat on lomailtu ja joukkue valmistautuu treeniviikon jälkeen lauantaina pelattavaan harjoitusotteluun KTP:a vastaan, mikä pelataan Arto Tolsa Areenalla Kotkassa kello 16.00 alkaen.

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta pudonnut KTP valmistautuu kuukauden päästä alkavaan Ykkösliigaan uuden päävalmentajansa Jonas Nyholmin komennossa. Joukkue pelasi itsensä Ykkösliigacupissa jatkoon voitettuaan MP:n 1-5, pelattuaan 1-1 -tasan JIPPOn ja JäPS:n kanssa sekä hävittyään B-lohkon voittaneelle PK-35:lle 2-4.

Luonnollisesti joukkueessa on päävalmentajan lisäksi ollut talven aikana runsaassti liikennettä molempiin suuntiin. Siirtomarkkinoilla myös Haka oli valppaana, sillä puolustaja Nikolas Talo siirtyi juurikin Kotkasta Valkeakoskelle. Mielenkiintoinen nimi huomenna on ainakin joukkueen uusin hankinta, viime kaudella JäPS:n riveissä kymmenen maalia Ykkösessä iskenyt Enoch Banza.

Toki myös Hakan joukkue on elänyt paljon sitten viime vuoden, mutta edeltävät Liigacupin ottelut ovat osoittaneet, että päävalmentaja Andy Smithin opit ovat menneet hienosti perille ja joukkue vaikuttaisi hitsautuneen hyvin yhteen. Launtaina Smith toivoo kuitenkin näkevänsä, miten eri pelaajat sopivat yhteen.

– Tällä viikolla olemme palanneet loman jälkeen normaaliin ja odotammekin jo huomista ottelua innolla. Peli palvelee kuitenkin aina paremmin, kuin harjoitukset.

– Tulemme antamaan minuutteja eri pelaajille ja vaihtamaan ryhmitystä, jotta näemme miten eri pelaajat pystyvät pelaamaan keskenään.

Hakan loukkaantumistilanne on pysynyt kohtuullisena, sillä vain Tuure Siiralla, Rodrigo Macedolla ja Eemeli Mäkelällä on pieniä vaivoja, mitkä pitävät heidät sivussa viikosta kahteen.

Mielenkiintoa lauantain otteluun tuo myös se, että nähdäänkö kentällä jo uusi hankinta Imani Lanquedoc sekä vihdoinkin viisumin saanut ja muutaman viikon Suomessa ollut Hassan Ndam.

KTP – FC Haka Arto Tolsa Areenalla lauantaina 9.3.2024 kello 16.00.

KTP:n otteluennakko ja lippuinfo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT