Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hannu Heikkinen FC Hakan joukkueenjohtajaksi

FC Haka on pestannut uuden joukkueenjohtajan tehtävän keväällä henkilökohtaisista syistä jättäneen Jonna Kauppisen tilalle. Tärkeässä tehtävässä on jo aloittanut Hakajunioreiden hallituksesta tuttu Hannu Heikkinen.

43 -vuotias syntyperäinen koskilainen on itsekin, monen muun paikkakuntalaisen ikätoverinsa tavoin, tutustunut jalkapalloon kaupunginosajoukkueiden mukana lapsena. Sen jälkeen tie vei Koskenpoikien junioreiden kautta Hakaan, missä harrastusta kesti C- junioriksi asti. Lopulta jääkiekko vei harrastuksena ykkössijan, mutta paluu jalkapalloon pariin tapahtui ensin harrastuspohjalta ja myöhemmin omien lasten kautta, ja missäpä muualla, kuin Nappulaliigassa.

Heikkinen on toiminut junioripuolella niinikään joukkueenjohtajana, mutta myös Nappulaliigan ja myöhemmin Hakajunioreiden hallituksissa. Kokemusta organisoinnista ja hallinnollisista hommista siis löytyy, joten voitaneen todeta Hakan Veikkausliiga -joukkueen olevan hyvissä käsissä.

Mutta miten miehen aika riittää ja miten hän oikein päätyi tehtävään?

– Mäkelän Jallu kysyi onko liikaa vapaa-aikaa, johon vastasin ettei ole, mutta soittelin kuitenkin Okalle hommasta. Siitä se lähti, mies toteaa.

– HJK peli oli eka peli ja mielenkiintoistahan tämä on ollut. Tehtäviin kuuluu ottelupalaverit, vierasmatkojen järjestelyt, pelaajien asumiseen liittyvien asioiden hoitoa ja auttamista niissä, pääasiassa kuitenkin otteluiden ympärillä olevia asioita.

Aivan kylmiltään Heikkinen ei kuitenkaan joutunut aloittamaan, sillä ohjeita tuli Olli Huttuselta, Jallu Mäkelältä ja Pauli Jussilalta. Ehkäpä isoin apu tuli kuitenkin edeltäjältä.

– Kauppisen Jonna oli tehnyt hyvän listan asioista mitä, miten ja koska pitää asiat tehdä. Se on auttanut alkuun todella paljon!

Ex-JoJo lähettää myös tsemppiterveiset seuraajalleen.

– Hyville reissuille pääset mukaan, eikä ole Stellan kanapastan voittanutta, Kauppinen toteaa viitaten Hakan vierasreissujen vakilounaaseen.

Kuva: Hakajuniorit

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT