Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan kehityspäällikkö Jukka Jaskara uusiin tehtäviin

FC Hakan kehityspäällikkö Jukka Jaskara jätti tehtävänsä seurassa tällä viikolla siirtyessään uusiin tehtäviin kotikaupungissaan Tampereella. Jaskara aloitti tiistaina Ilves Plussan toiminnanjohtajana, minkä lisäksi miehen vastuulle kuuluu myös Ilveksen Veikkausliigan ottelutapahtumapäällikön tehtävät.

Vuonna 2020 urheiluliiketoiminnan tradenomiksi valmistunut Jaskara aloitti sen jälkeisen työuransa Tehtaankentällä, ja on näiden kahden vuoden aikana ollut isossa roolissa Hakan visuaalisen ilmeen, sisällöntuotannon ja verkkokaupan, sekä sen tuotteiden kehittämisessä.

Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen korostaa Jaskaran merkitystä seuralle ja toivoo hänelle pelkkää hyvää jatkossa.

– Jukalle isot kiitokset menneistä vuosista! Hän tuli mukaan siinä vaiheessa, kun seuran toiminta kasvoi ja kehittyi. Jukka on ollut isossa roolissa seuran visuaalisen ilmeen, sekä siihen liittyvien toimintojen kehittämisessä.

– Jukka on loistava persoona ja erittäin pidetty henkilö seurassa. Toivotan Jukalle onnea ja menestystä uusissa haasteissa.

Jaskara itse jättää Tehtaan kentän haikein, mutta innostunein mielin, mukanaan hienot muistot, sekä ehkä aavistuksen mustavalkoiseksi värjäytynyt sydän.

– Vietin kaksi erittäin antoisaa vuotta Hakassa. Paljon tuli opittua uutta ja koettua ikimuistoisia hetkiä. Seuralla on pitkät perinteet ja yhteisö seuran ympärillä on valtava voimavara. Hakasta jatkan uusiin haasteisiin odottavaisin fiiliksin. Toki myös haikein sillä viihdyin Valkeakoskella hyvin.

– Haka on mennyt huimasti eteenpäin niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin ja uskon, että näin tulee olemaan jatkossakin. Tehtaan kenttä on upea paikka katsoa jalkapalloa ja mahtavaa, että itseltänikin löytyy sieltä nyt paljon hyviä muistoja.

– Suuret kiitokset haluan sanoa yleisesti koko yhteisölle Hakan ympärillä ja kaikkea hyvää tulevaan!

FC Haka on käynnistänyt toimenpiteet Jaskaran tehtävän täyttämiseksi, ja siitä tullaan tiedottamaan parin viikon päästä lisää.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT