Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan kausikorttihaaste toteutuu

Haka avasi kauden 2019 kausikorttihaasteet ensimmäisenä lokakuun alussa. Hakan tavoitteena oli myydä seuran perustamisvuoden, eli 1934 kappaleen, verran tulevan kauden kausikortteja 58 euron kappalehintaan marraskuun loppuun mennessä.

Marraskuun loppu odottelee viikon päässä, mutta Hakan seurajohto on päättänyt, että haaste toteutetaan joka tapauksessa.

– Kovan kysynnän vuoksi päätimme jo nyt, että kausikorttihaaste menee läpi. Nyt kannattajat voivat lähteä kausikorttiostoksille luottaen siihen, että sen kausikortin saa tuohon 58 euron hintaan, Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo.

Menneelle kaudelle Hakan myi 317 kausikorttia. Nyt lukema on jo moninkertainen verrattuna edelliseen kauteen.

– Kausikortteja on varattu jo pitkälle yli 1000 kappaletta tälle kaudelle. Jo tässä vaiheessa on selvää, että kaudella 2019 Hakalla on kausikorttilaisia enemmän kuin kertaakaan seuran 85-vuotisessa historiassa. On todella mahtavaa, että jo nyt näin moni Hakan kannattaja on ollut mukana toteuttamassa Hakan kausikorttikampanjaa, Huttunen iloitsee.

Hakan joukkueenrakennus kaudeksi 2019 on hyvässä vauhdissa. Kauden 2018 runkopelaajien kanssa on tehty jatkosopimuksia ja nyt seurajohto kartoittaa yhdessä päävalmentaja Teemu Tainion kanssa vahvistuksia ensi kauden joukkueeseen.

– Joukkueellekin se on varmasti iso asia, että mahdollisimman moni Hakan kannattaja haluaa sitoutua seuraan kausikortin ostajana ja käydä sillä tavoin Tehtaan kentällä mahdollisimman usein, Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen huomauttaa.

Haka juhlii ensi kaudella 85-vuotista taivaltaan suomalaisessa jalkapallossa ja kauden yksiselitteinen tavoitekin on selvillä. Haka haluaa nousta takaisin Veikkausliigaan.

– Onnistunut kausikorttikampanja on erinomainen alku juhlakaudelle, jonka tärkein tavoite on nousu takaisin Veikkausliigaan. Mitä suuremmaksi kausikorttilaisten määrä kasvaa, sen paremman selkänojan se antaa meille myös yhteistyökumppanimyyntiä varten, Laaksonen tietää.

Kausikorttihaasteen takarajaa on siirretty marraskuun lopusta joulukuun loppuun, osin juuri kovan kysynnän vuoksi.

– Nyt hekin, jotka ovat tähän saakka epäröineet, voivat huoletta tilata kausikortin vaikka pukinkonttiin, sillä 58 euron huippuedulliset kausikortit ovat saatavissa vuoden loppuun saakka, Huttunen vinkkaa.

Hakan kausikortin voi ostaa myös lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen. Haka toimittaa hyväntekeväisyyteen tilatut kausikortit Valkeakosken kaupungille, Valkeakosken seurakunnalle ja Hope ry:lle, jotka jakavat kausikortit eteenpäin vähävaraisille joko kausikortteina tai irtolippuina Hakan otteluihin.

Jatkossa uudet kausikorttitilaukset tehdään edelleen FC Hakan kotisivuilla olevan kausikorttihaasteen kautta. Jo varauksensa tehneisiin otetaan yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse lähipäivinä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT