Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan harjoitusottelut jatkuvat keskiviikkona

Hakan harjoitusottelut jatkuvat tiiviiseen tahtiin, kun Haka saa keskiviikkona Tehtaan kentälle vastaansa Kakkosessa pelaavan Klubi 04:n. Ottelu alkaa kello 18.00.

Haka on esiintynyt viime aikoina vakuuttavasti harjoitusotteluissaan ja on päässyt hyvin harjoittelemaan maalintekoa. Puolitoista viikkoa sitten Haka mätti 11 maalia SJK Akatemian verkkoon ja viime lauantaina valkopaidat marssivat Kultsun yli 7-1-numeroin.
– Haluamme pitää oman pään puhtaana, ettei edes sitä yhtä maalia menisi. Hyökkäys on kulkenut tosi hyvin ja sitä lähdetään jatkamaan. Olemme onnistuneet tekemään tosi hyvin paikoistamme maalin, puolustaja Ville-Valtteri Starck toteaa.

Vasempana puolustajana viihtyvä Starck siirtyi Hakaan täksi kaudeksi. Hakan alakerta on elänyt paljon talven peleissä, sillä useat poissaolot ovat vaivanneet puolustuksen hitsaantumista. Starck on kuitenkin luottavainen, että kauden alkuun mennessä puolustuspelaaminen on hiottu kuntoon.
– Se on tietenkin huonoa, että kokoonpano on vaihdellut. Parasta olisi, jos tuntisi toisen, mutta ihan hyvässä kuosissa se varmasti on, kun kausi alkaa. Kaikki ovat sen verran hyviä pelaajia.

Sarjakauden alkuun on aikaa vielä muutama viikko ja Haka pelaa ennen kauden alkua aktiivisesti harjoitusotteluita. Klubi 04:n jälkeen Tehtaan kentällä vierailevat vielä TPV, Tampere United ja KäPa.
– Pelejä on tiiviiseen tahtiin, mutta se on vain ihan hyvä asia. Samalla tulee totuttauduttua sarjan pelirytmiin, Starck muistuttaa.

Hakan ja Klubi 04:n välinen ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 18.00.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT