Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan ensi kauden joukkueen rakentaminen aikataulussa

FC Hakan kauden 2020 joukkueen rakennus on parhaillaan käynnissä. Päävalmentaja Teemu Tainion mukaan rakennusprojekti on hyvin aikataulussa.

– Aluksi olemme halunneet lukita tämän kauden joukkueesta ne palaset, jotka halusimme ehdottomasti jatkavan, Tainio alleviivaa.

Samalla verkot ovat vesillä vahvistusten suuntaan.

– Selvää on että joukkuetta pitää vahvistaa ja olen aivan varma, että saamme hyvän joukkueen ensi kaudelle, Tainio kertoo.

Tainio huomauttaa, että Hakaan tuntuu olevan kova imu pelaajilla.

– Tulevaan kauteen lähdemme maltillisin mielin. Oikeastaan ainoa tavoite on säilyminen, mutta totta kai minulla ja pelaajilla on varmasti asetettu rima korkeammalle. Samalla tiedämme realiteetit ja lähdemme askel askeleelta ja kausi kaudelta vahvistamaan Hakaa kohti Suomen terävintä kärkeä, Tainio puntaroi.

– Meidän tehtävänämme on yllättää useat niin kuin päättyneellä kaudella, Tainio lataa.

Veikkausliiga tuo uudet pelilliset haasteet. Vastustajat ovat luokkaa tai kahta kovemmat kuin Ykkösessä.

– Joukkueena puolustamista tullaan varmasti testaamaan enemmän kuin menneenä kautena, mutta missään nimessä emme halua unohtaa iloista ja monipuolista hyökkäyspelaamistamme, Tainio huomauttaa.

Haka palaa harjoituksiin heti Joulukuun alusta. Harjoituspaikkoina ovat näillä näkymin Pirkkahalli ja Easy Fitin kuntosali.

– Tammikuulle on sovittuna ensimmäinen harjoituspeli. Se on Pelaajayhdistyksen joukkuetta vastaan, Tainio kertoo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT