Hakalle niukka tappio SJK:ta vastaan

FC Haka kärsi niukan 1-2 -tappion Veikkausliigakauteen valmistautuvaa SJK:ta vastaan Eerikkilän urheiluopistolla.

Haka meni ottelussa johtoon 33. minuutin kohdalla. Henri Malundama alusti ja Jean Fridolin Nganbe Nganbe sijoitti pallon SJK-maalin alakulmaan.

SJK tuli tasoihin juuri ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä. Seinäjokelaiset saivat rangaistuspotkun eikä Sergei Eremenko 11 metristä erehtynyt.

– Me olimme ensimmäisellä puoliajalla ehkä vähän niskan päällä ja SJK toisella, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio totesi.

Ottelun ratkaisu nähtiin 65. minuutilla, kun SJK:n Dion Acoff laukoi pallon Hakan verkkoon.

Hakalla oli lopussa vielä loistava paikka tasoitukseen, mutta Anton Popovitch laukoi rangaistuspotkun ohi maalin.

– Paljon oli pelissä hyviä juttuja, mutta tappio harmittaa aina, Tainio puntaroi.

Hakan seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina 16.maaliskuuta, kun Suomen Cupin neljännesvälierässä tulee vastaan RoPS. Ottelu pelataan Saharan tekonurmella alkaen kello 14.30.

– Monta hyvää asiaa saimme tästä pelistä siihen mukaan. Ihan luottavaisella mielellä voimme lähteä RoPSia vastaan, Tainio huomautti.

Hakan kokoonpanossa oli perjantaina kaksi testipelaajaa, Santeri Aaltonen ja Leevi Antinaho.

Hakan kokoonpano: Santeri Aaltonen, Tino Purme (46. Jami Kyöstilä), Niklas Friberg, Samuel Mansour (62. Ville Starck), Henri Malundama, Anton Popovitch, Jacob Bushue, Samuel Chidi, Jean Fridolin Nganbe Nganbe (46. Erkka Helminen), Antto Hilska (70. Leevi Antinaho), Salomo Ojala (62. Akseli Lehtojuuri).

SJK:n raportti