Hakalla voitokas kenraali

Haka päätti harjoituskautensa voitokkaasti. KäPa kaatui Tehtaan kentällä lukemin 3-0 (3-0).

Haka pelasi vahvan ensimmäisen puoliajan ja ratkaisi pelin jo siinä kolmella osumalla. Ensimmäisen laukoi Mikko-Petteri Latosaari komealla kääntölaukauksella vartin pelin jälkeen. Myös Niilo Mäenpään maali oli komea kuti ja se upposi KäPan verkkoon vain muutama minuutti avausmaalin jälkeen. Ensimmäisen puoliajan lopussa maalinteossa onnistui Jami Kyöstilä.

Toisella puoliajalla Haka pisti vaihtoruletin käyntiin ja paras terä pelaamisesta katosi niiden myötä. Emenike Mbachu sai kertaalleen pallon KäPan maaliin, mutta se osuma hylättiin paitsiona.

Hakan päävalmentaja Keith Armstrong lähti vakoilemaan sarja-avauksessa vastaan tulevaa FC Honkaa, joten Jari Pyykölä sai valmennusvastuuta ottelussa.

– Ensimmäinen puoliaika oli ihan ok esitys. Pystyimme pitämään palloa ja harjoittelemaan tiettyjä kuvioita, Pyykölä totesi.

– Toisella puoliajalla teimme kahdeksan vaihtoa ja ne tietysti vaikuttivat pelaamiseen. Mutta tärkeää oli myös se, että vältyimme loukkaantumisilta, Pyykölä jatkoi.

Hakan kauden avauspeli Ykkösessä on Honkaa vastaan lauantaina 29.4. kello 17.

Hakan kokoonpano: Joonas Immonen, Henri Malundama (59. Fatoghoma Kourouma), Mikko-Petteri Latosaari (75. Diogo Tomas), Juho Saarinen (75. Ville-Valtteri Starck), Jaakko Rantanen (66. Paavo Ahola), Omar Khary, Anton Popovitch (66. Topi Järvi), Niilo Mäenpää, Jami Kyöstilä (71. Patrik Ahonen), Tuomas Lähdesmäki (59. John Samuel), Kalle Multanen (71. Emenike Mbachu).