Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Pikkuhiljaa kuromme kärkeä kiinni”, Tainio suunnittelee

FC Haka palasi maanantaina lomalta tositoimiin ja on treenannut kuluneen viikon olemassa olevien sopimuspelaajien voimin.

Ajankohtaan nähden joukkueen runko on hyvällä mallilla, mutta työ uusien hankintojen parissa jatkuu. Teemu Tainio kertoi jo aiemmin, että vaihtuvuus tulee olemaan viime vuotta suurempi ja joulukuussa testataan 4-5 kotimaista pelaajaa.

FC Haka on asettanut tavoitteekseen sijoittumisen kuuden parhaan joukkoon ja tätä silmälläpitäen myös joukkuetta on tarpeen vahvistaa.

– Kyllä me koko ajan halutaan mennä eteenpäin. Viime kaudella säilyminen oli se mihin rahkeet riitti ja siitä lähdetään tulevalle kaudelle parantamaan, Tainio kertoo.

Pidemmällä tähtäimellä seuran tavoitteet ovat vieläkin korkeammalla ja päävalmentaja vahvistaa, että nousu Suomen kärkijoukkueiden joukkoon on kirkkaana mielessä.

– Mitä nopeammin se tapahtuu, niin sen parempi, mutta kärsivällinen pitää olla. Siten kuitenkin, että pikkuhiljaa kuromme kärkeä kiinni.

Tainio on myös alleviivannut, että tällä hetkellä pelaajia on todella paljon tarjolla. Hän kuitenkin vakuuttaa, että tästä huolimatta joukkueen rakentamista tehdä maltilla.

– Puhelinlangat on kuumana ja täsmähankintaa haetaan. Siitä me kuitenkin lähdetään, että pelaajan tulee olla meille selkeä vahvistus.

Hakan joulukuun treenijakso päättyy lauantaina 19.12. kello 14.00 Lahdessa pelattavaan harjoitusotteluun FC Lahtea vastaan.

Tämän lisäksi joukkueella on sovittuna neljä muuta harjoitusottelua:
16.01 Sjk-Haka
23.01 Hjk-Haka
30.01 Gnistan-Haka
27.02 Kups-Haka

Nämä harjoitusottelut pelataan niinikään vieraissa, jolloin pystytään harjoittelemaan täysimittaisen kentän peliä.

FC Haka päätti tällä viikolla myös kausikorttikampanjan toteutumisesta, kun 1600 varausta tuli täyteen.

Samalla linjattiin tavoitteen olevan edelleen 1934 korttia ennen kauden alkua. Tämän toteutumista silmälläpitäen ja ylipäätään vielä kortittomille sen hankkimisen mahdollistamiseksi, kampanjahinnan voimassaoloa jatkettiin vuoden loppuun.

Kampanjan suosio on otettu myös joukkueessa ilolla vastaan ja niin ikään tavoitteen toivotaan täyttyvän.

– Loppukiri! Näytetään kaikille, että vallitsevasta tilanteesta huolimatta yhdessä ollaan vahvoja. Kausikortit ovat myös helpoin tapa osoittaa tukensa seuralle, kannustaa Niklas Friberg.

Mikäli olet korttia vailla, haluat ostaa lisää tai kasvattaa pelaajabudjettia, niin se onnistuu TÄÄLTÄ vielä vuoden loppuun asti.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT