Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalla iso peli lauantaina

FC Hakalla on jäljellä kaksi ottelua Suomen Cupin tämän vuotisessa lohkovaiheessa. Ilveksen Haka kohtaa kotiottelussaan Tampereen Pirkkahallissa tänä lauantaina ja JJK:n vierasottelussa kaksi viikkoa myöhemmin.

Valkopaitojen saalis on tähän mennessä pelatuista kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja yksi tappio. Pelit ovat lohkossa menneet sen verran ristiin, että kahdella täydellä pistepotilla koskilaiset ottaisivat lohkovoiton. Mutta toisaalta Ilvekselle riittää lauantain pelistä käytännössä yksikin pinna lohkon lopulliseen piikkipaikkaan.

Valmennusvastuu on Hakan osalta lauantain ottelussa vielä Teemu Tainiolla, mutta lohkovaiheen viimeisessä ottelussa JJK:ta vastaan 10. maaliskuuta Keith Armstrongin olisi tarkoitus olla taas penkin päässä.

– Joukkueella on ensi viikolla hiihtoloma ja sen jälkeen olen taas mukana harjoituksissa, mikäli viime hetken takapakkeja ei tule, Armstrong kertoo.

Lauantaina Tampere Unitedin Pirkkahallissa lukemin 3-0 kaatanut Haka pääsee tärkeään Ilves-kamppailuun erinomaisista lähtökohdista.

– Meillä ei ole poissaolijoita, kaikki pelaajat ovat mukana, Tainio huomauttaa.

Otteluun saa perjantaina ennakkolippuja FC Hakan toimistolta viiden euron hintaan. Lauantaina Pirkkahallista ostetut liput maksavat kymmenen euroa.

– Uskon, että pystymme haastamaan Ilveksen nyt, kun saamme tämän hetkisen ykkösmiehistön kentälle. Muutama pelaaja tulee varmasti yllättämään suorituksellaan. Joukkueessa on ollut tosi hyvä tekemisen meininki, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen iloitsee.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT